Image

Aqua Maris Oto

Výrobce: Jadran Galenski Laboratorij d.d. (JSC Jadran) Chorvatsko

Uvolňovací forma: Kapalné lékové formy. Sprej.

Obecné vlastnosti. Struktura:

Účinná látka: 100% izotonický roztok mořské vody. Konzervační zdarma.

Aby se zabránilo tvorbě sírových zátek, je obzvláště důležitá pravidelná hygiena zvukovodu. Aqua Maris Oto je řešení mořské vody Jaderského moře, které díky svým vlastnostem zabraňuje tvorbě ucpávek z ušního vosku a usnadňuje odstraňování jeho přebytku.

Farmakologické vlastnosti:

Farmakodynamika Externí zvukovod hraje důležitou ochrannou roli. Zahřívá vzduch, čímž chrání střední ucho před náhlými změnami teploty. Vlasy, citlivá pokožka a zakřivený tvar zabraňují vniknutí cizích těles. Ochrannou roli hrají také žlázy, které produkují ušní vosk. Ušní vosk se spontánně uvolňuje z ušního kanálu. Vzhledem k tomu, že jeho nažloutlá hnědá barva má nepříjemný vzhled, je obvyklé ji odstraňovat pomocí vatových tyčinek. Tento postup pro čištění uší posune ušní vosk zpět a vytvoří se síry, které ucpávají vnější zvukový kanál suchou sírou. Ušní voskové svíčky se obvykle vytvářejí u lidí pracujících v prašných místnostech au dětí, které dlouhou dobu hrají v písku, na prašném nebo špinavém místě. Sulfurové svíčky se také vytvářejí u starších lidí v důsledku změn viskozity sekrece..

Izotonická mořská voda zabraňuje tvorbě ucpávek z ušního vosku a usnadňuje odstraňování přebytku.

Indikace pro použití:

- usnadnění odstraňování sírových ucpávek ušního vosku u dospělých a dětí;

- prevence tvorby sírových zátek;

- pravidelná hygiena sluchového masa (zejména při používání sluchadel, telefonních sluchátek, sluchátek, po pobytu v prašném prostředí).

Dávkování a způsob podání:

1. Nakloňte hlavu na pravou stranu (doporučuje se provést postup nad dřezem nebo ve sprše).
2. Opatrně zasuňte špičku spreje Aqua Maris Oto do pravého ušního kanálu.
3. Stiskněte na špičku trysky po dobu 1 sekundy: jedinečná konstrukce špičky zajišťuje účinné mytí ušního kanálu.
4. Přebytečnou tekutinu otřete tkání.
5. Opakujte postup pro druhé ucho..

Aqua Maris Oto se doporučuje používat 1-2 krát denně 2-3 krát týdně k péči o externí zvukový kanál u dospělých a dětí od 4 let. Při nadměrném hromadění ušního vosku aplikujte denně.

Vlastnosti aplikace:

Těhotenství a kojení nejsou kontraindikací k použití. Při zavádění špičky do externího zvukovodu nedovolte sílu.

Ušní sprej Aqua Maris Oto by se neměl používat:

- v přítomnosti zánětlivého procesu;

- s perforací ušního bubínku;

- s bolestí v uchu bez předchozí konzultace s lékařem.

Použití bavlněných pupenů k čištění ušního kanálu může způsobit vážné poškození ucha..

Podmínky skladování:

Skladujte při pokojové teplotě mimo dosah dětí. Obsah válce je pod tlakem: chraňte před slunečním zářením a nevystavujte teplotám nad 50 ° C. Nestříkejte do blízkosti otevřeného ohně nebo horkých předmětů. Nepropichujte ani nespalujte ani po použití. Při použití nekuřte. Skladovatelnost 3 roky. Nepoužívejte po uplynutí doby použitelnosti.

Prázdninové podmínky:

Obal:

Roztok 100 ml v lahvi s rozptylovačem uší. Nádoba je zabalena v kartonové krabici spolu s návodem k použití.

Aqua Maris

Struktura

Formulář vydání

Aqua Maris, Aquamaris Plus a Sens se vyrábějí ve 30ml lahvích, se speciálním rozprašovačem, v kartonovém svazku v jedné lahvi.

Dětský Aquamaris má speciální trysku, která nepoškodí nos dítěte a prodává se ve stejném balení.

Přípravek pro čištění ušní dutiny má také speciální trysku.

Kapky Aquamaris se prodávají v lahvích po 10 ml, v balení jedna láhev.

Krční sprej má trysku vhodnou pro zavlažování nosohltanu, objem láhve je 30 ml.

Aquamaris Oto - 100 mg lahvička.

Všechny výše uvedené lékové formy jsou bezbarvé kapaliny s lehce vnímatelnou slanou pachutí.

Masť pro vnější použití se prodává ve zkumavkách o hmotnosti 10 gramů, jedna zkumavka v krabici. Masť bílá, se zvláštní vůní.

farmaceutický účinek

Lokální protizánětlivý účinek.

Farmakodynamika a farmakokinetika

Všechny lékové formy a variace obsahují sterilizovanou slanou vodu obohacenou ionty Na +, Ca2 +, Cl–, HCO3–, SO42–, Mg2 +. Extrahujte vodu z Jadranu.

Ionty hořčíku a vápníku stimulují činnost řasnatého epitelu, zinku a selenu stimulují tvorbu protilátek a lokální buněčnou imunitu, chlorid sodný a jod působí jako antiseptika a katalyzátory pro práci pohárkových buněk epitelu.

Lék má mírný protizánětlivý a antiseptický účinek, jemně změkčuje krusty a odstraňuje odpadní produkty bakterií. Zvyšuje se účinnost užívání jiných léků, snižuje se riziko šíření infekce, normalizuje se produkce hlenu nebo síry v ORL orgánech.

Ektoin, který je součástí Aqua Maris Sens, chrání tkáně a buňky před dehydratací, působí jako bioprotektor membrán sliznic.

Esenciální oleje ve složení soli pro ředění a promývání dutin mají změkčující a antiseptický účinek.

Dexpanthenol stimuluje regeneraci sliznice, normalizuje metabolismus, zvyšuje sílu buněčných membrán.

Pero a kolem změkčovače nosu zjemňuje pokožku a zmírňuje zánět. Je nezbytný pro rýmu a zánět vedlejších nosních dutin..

Lék působí hlavně lokálně, není vystaven systémové absorpci. Nehromadí se v těle a neobsahuje konzervační látky, což je velmi důležité při používání přípravků Aquamaris pro děti.

Indikace pro použití

Nosní sprej Aquamaris je předepsán:

  • při akutních a chronických onemocněních nosohltanu, nosu a dutin;
  • pro prevenci nebo léčbu infekcí vyvíjejících se v období podzim-zima a doprovázených zánětem nosní dutiny;
  • suchý nos v místnostech s klimatizací nebo ústředním topením, v drsném nebo suchém podnebí při práci v prašných místnostech;
  • pro kuřáky a pracovníky horkých obchodů;
  • s alergickou rýmou, zejména u těhotných nebo kojících žen;
  • v období po operacích na nose;
  • s adenoidy.

Lék se speciální tryskou pro mytí uší se používá:

  • k odstranění a změkčení sírových zátek;
  • jako profylaktický prostředek proti sírovým svíčkám;
  • pro hygienické účely při nošení sluchadel, sluchátek, náhlavních souprav, po dlouhém pobytu v prašném prostředí.

Aquamaris pro krk je předepsán:

  • při akutních zánětlivých a infekčních onemocněních krku (s tonzilitidou, faryngitidou, laryngitidou, adenoiditidou);
  • jako součást komplexní terapie krku při akutních respiračních virových infekcích;
  • osoby trpící suchostí sliznice na zadní straně krku, umístěné v prašných, suchých místnostech, v nepříznivém klimatu.

Kontraindikace

  • s alergií na kteroukoli její složku;
  • s častými krvácení z nosu;
  • s výskytem novotvarů v nosní dutině;
  • pokud jsou nosní průchody zcela neprůchodné.

Nosní sprej s odměřenou dávkou by neměl být předepisován dětem mladším než jeden rok.

Aquamaris Oto se také nedoporučuje používat u dětí mladších 3 let, během exacerbace chronické otitidy a u akutní otitidy. Špička nemůže být zasunuta příliš hluboko do ucha..

Vedlejší efekty

Mohou se objevit alergické reakce na léčivo, zejména lokální.

Návod k použití Aqua Maris (způsob a dávkování)

Sprej se používá intranazálně nebo v externím zvukovodu (v přítomnosti speciální trysky).

Spray Aquamaris, návod k použití

Dospělí a děti starší 2 let jsou zobrazeny 1-2 spreje v každém nosním průchodu, 4x denně.

Je povoleno častější nanášení stříkáním..

Před prvním použitím je třeba do vzduchu provést několik jednotlivých injekcí, aby se vyrovnal tlak v láhvi..

Postřikovač pracuje pouze ve svislé poloze.

Po použití léku otřete trysku rozprašovače navlhčeným hadříkem a pevně zavřete.

Kapky Aquamaris, instrukce

Kapky se nejčastěji používají u kojenců a dětí mladších než jeden rok..

Doporučená dávka je 1–2 kapky do každé nosní dírky, 2 až 4krát denně.

Trvání léčby je od 14 do 30 dnů. Kurz lze opakovat za měsíc..

Lék může být injikován nebo nakapán do nosu, dokud nejsou odstraněny specifické shluky a nadbytečné nosní sekrety.

Krční sprej se používá 4-6krát denně, 3-4 injekce. Postřikovač musí směřovat za zadní část hltanu..

Pokyny pro Aquamaris Oto

Nástroj se zpravidla používá k péči o externí zvukový kanál. Droga může být použita pro děti starší 3 let..

Tento lék se používá 2krát 3krát týdně, jednou denně. V naléhavých případech je lék schválen pro každodenní použití..

Procedura by měla být prováděna na dřezu nebo vany. Nakloněním hlavy doprava zasuňte špičku do pravého ušního kanálu (vlevo, nakloňte hlavu doleva) a pomalu stiskněte trysku. Přebytečnou tekutinu lze otřít ubrouskem..

Opakujte pro levé ucho.

Jak si umyjte nos Aquamaris Sachet 30, udělejte to sami?

Lék účinně a bezpečně čistí nosní kanály od kontaminace..

Může být použit během těhotenství, kojení a malých dětí. Doporučeno pro každodenní použití..

  • Vyřízněte sáčky nůžkami a do zařízení nalijte sůl.
  • Naplňte nádobu teplou vodou a promíchejte sůl.
  • Postavte se před umyvadlo, natáhněte a nakloňte hlavu na bok.
  • Zadržte dech. Vložte hubici zavlažovacího zařízení do nosního průchodu, který je umístěn výše.
  • Nalijte roztok do nosu, slaná voda vytéká z protější nosní dírky.
  • Vyfoukněte si nos, otočte hlavu rovně a znovu vyfoukněte nos.
  • Postup opakujte s dalším nosním průchodem.
  • Po použití zařízení opláchněte a osušte..

Masť pro vnější použití naneste na místa vystavená škodlivým účinkům mrazu, chladu nebo mechanického poškození, pokud je to nutné. Kůže před zákrokem by měla být očištěna od nečistot a usušena.

Masť se doporučuje aplikovat 30 minut před vyjetím, těsně před odchodem, osušte si rty a nos ubrouskem.

Předávkovat

Případy předávkování nejsou popsány..

Interakce

Lék nevstoupí do lékové interakce.

Je vhodné dodržet odstup 15 minut mezi užíváním drogy a jinými prostředky.

Podmínky prodeje

Podmínky skladování

Uchovávejte lék na chladném a suchém místě..

Udržujte nádobu pod tlakem mimo oheň (teploty nad 50 stupňů).

Skladovatelnost

3 roky - sprej a sáčky, 2 roky - nosní kapky.

Tento léčivý přípravek musíte použít do 45 dnů po otevření.

Toto video není k dispozici..

Sledujte frontu

Otočit se

  • smazat vše
  • Zakázat

YouTube Premium

Aqua Maris OTO

Chcete toto video uložit?

  • Stěžujte si

Nahlásit toto video?

Chcete-li nahlásit nevhodný obsah, přihlaste se.

Líbilo se videu?

Neměl rád?

Video text

Aqua Maris Oto: inovativní zařízení pro správnou hygienu sluchu a odstranění sírových zátek pro dospělé a děti

Aqua Maris Oto: bezpečná alternativa k použití bavlněných tamponů, které mohou způsobit zranění

Aqua Maris Oto je určena pro lidi, kteří hledají účinné a bezpečné prostředky pro hygienu ušního kanálu. Nejčastěji jsou děti a lidé v pokročilém věku náchylnější ke zvýšené tvorbě sírových zátek; pomocí sluchátek, náhlavních souprav, sluchadel

Aqua Maris Oto obsahuje mořskou vodu obohacenou o minerály a stopové prvky. Díky speciální „trysce“, která zabraňuje pronikání kapaliny hlouběji, působí Aqua Maris Oto přesně tam, kde se tvoří ušní vosk - ve vnější části ušního kanálu

Aqua Maris Oto se aplikuje 1-2krát denně několikrát týdně

Aqua Maris Oto lze používat během těhotenství a kojení

Aqua Maris Oto je zcela přírodní produkt, neobsahuje konzervační látky ani přísady

AQUA MARIS OTO D / CLEANING USHN CAVITY 100ML

Druh zboží:Zdravotnické výrobky
Výrobce:Yadran, Galensky Laboratories, JSC
Země původu:Chorvatsko
Forma vydání a balení:sprej
Udržujte mimo dosah dětí:Ano
Všechny léky Aqua MarisVšechny podobné produkty

Přečtěte si o produktu

Návod k použití Aqua Maris

Struktura

Přírodní mořská voda - 30 ml,

Přečištěná voda do 100 ml.

Konzervační zdarma.

Popis

Externí zvukovod hraje důležitou ochrannou roli. Zahřívá vzduch, čímž chrání střední ucho před náhlými změnami teploty. Vlasy, citlivá pokožka a zakřivený tvar zabraňují vniknutí cizích těles. Ochrannou roli hrají také žlázy, které produkují ušní vosk. Ušní vosk se spontánně uvolňuje z ušního kanálu. Jelikož má hnědohnědý vzhled nepříjemný vzhled, je síra obvykle odstraňována vatovým tamponem. Tento postup pro čištění uší tlačí ušní vosk zpět a tvoří se zátky síry, ucpávání ušního kanálu suchou sírou.

Ušní voskové svíčky se obvykle vytvářejí u lidí pracujících v prašných místnostech nebo u dětí, které si dlouhou dobu hrají v písku, na prašném nebo špinavém místě. Také u síňových svíček dochází často ke změnám viskozity sekrecí.

Izotonická mořská voda zabraňuje tvorbě ucpávek z ušního vosku a usnadňuje odstraňování přebytku.

Roztok 100 ml v lahvi s rozptylovačem uší. Nádoba je zabalena v kartonové krabici spolu s návodem k použití

Prodejní funkce

Zvláštní podmínky

Netlačte špičkou do ušního kanálu..

Ušní sprej Aqua Maris Oto by se neměl používat:

• v přítomnosti zánětlivého procesu,

• při perforovaném ušním bubínku,

• při bolestech v uchu bez předchozí konzultace s lékařem.

Indikace

Usnadnění odstraňování sírových zátek u dospělých a dětí;

• Prevence tvorby sírových zátek;

• Pravidelná hygiena zvukovodu (zejména při používání sluchadel, telefonních sluchátek, sluchátek, po pobytu v prašném prostředí)

  • Aqua Maris si můžete koupit od d / očištění ušní dutiny 100 ml v Smolensku v lékárně vhodné pro vás zadáním objednávky na Apteka.RU.
  • Máme nízkou cenu pro Aqua Maris z čistění ušní dutiny 100 ml v Smolensku.

Zde najdete nejbližší místa doručení v Smolensku..

Ceny Aqua Maris v dalších městech

Dávkování

Nakloňte hlavu na pravou stranu (doporučuje se provést postup nad dřezem nebo ve sprše);

• Opatrně zasuňte špičku do pravého ušního kanálu;

• Zatlačte na horní část trysky na 1 sekundu: jedinečná konstrukce špičky zajišťuje účinné mytí ušního kanálu;

• Přebytečnou tekutinu otřete tkání;

• Opakujte pro druhé ucho..

Pro hygienickou péči o externí zvukový kanál u dospělých a dětí od 4 let aplikujte 1-2krát denně 2-3krát týdně. Při nadměrném hromadění ušního vosku aplikujte denně.

Aqua Maris Oto Spray, 100 ml

Zítra 05/10/2020 budete moci objednávku obdržet

Popis

farmaceutický účinek

Izotonická mořská voda, kterou obsahuje Aqua Maris Oto, zabraňuje ušním ucpávkám a účinně odstraňuje přebytečný ušní vosk.

Indikace

Aqua Maris Oto se doporučuje pro pravidelnou hygienu zvukovodu u dospělých a dětí od 4 let. Ušní sprej Aqua Maris Oto by neměl být používán k perforaci ušního bubínku, v přítomnosti zánětlivého procesu v uchu a při bolesti v uchu, aniž by se nejprve poradil s lékařem.

Struktura

Aqua Maris Oto obsahuje:

Účinná látka: 100 ml izotonického roztoku mořské vody.

Dávkování a podávání

Aqua Maris Oto se doporučuje používat 1-2 krát denně 2-3 krát týdně k péči o externí zvukový kanál u dospělých a dětí od 4 let.

  1. Nakloňte hlavu na pravou stranu (doporučuje se provést postup nad dřezem nebo ve sprše).
  2. Opatrně vložte špičku spreje Aqua Maris Oto do pravého ušního kanálu.
  3. Zatlačte na horní část trysky na 1 sekundu: jedinečná konstrukce špičky zajišťuje účinné mytí ušního kanálu.
  4. Přebytečnou tekutinu otřete tkání.
  5. Opakujte pro druhé ucho..

AQUA MARIS OTO rr. lahvičky po 100 ml

Obecné vlastnosti

Aqua Maris Oto, přípravek na čištění uší pro děti i dospělé

láhev s ušním difuzorem 100 ml, karton 1; EAN kód: 3856013209391; Č. FSZ 2011/09269, 2011-08-03 od Jadran Galenski Laboratorij (Chorvatsko)

Latinské jméno

Účinná látka

Farmakologická skupina

Nosologická klasifikace (ICD-10)

Struktura

Řešení100 ml
účinná látka:
přírodní mořská voda30 ml
pomocné látky: čištěná voda - do 100 ml

Charakteristický

Neobsahuje konzervační látky.

farmaceutický účinek

Akce na těle

Externí zvukovod hraje důležitou ochrannou roli. Zahřívá vzduch, čímž chrání střední ucho před náhlými změnami teploty. Vlasy, citlivá pokožka a zakřivený tvar zabraňují vniknutí cizích těles. Ochrannou roli hrají také žlázy, které produkují ušní vosk. Ušní vosk se spontánně uvolňuje z ušního kanálu. Jelikož má hnědohnědý vzhled nepříjemný vzhled, je síra obvykle odstraňována vatovým tamponem. Tento postup pro čištění uší tlačí ušní vosk zpět a tvoří se zátky síry, ucpávají zvukovod suchou sírou. Ušní voskové zátky se obvykle tvoří u lidí pracujících v prašných místnostech nebo u dětí, které si dlouhou dobu hrají v písku, na prašném nebo špinavém místě. Také u síňových svíček dochází často ke změnám viskozity sekrece. Izotonická mořská voda zabraňuje tvorbě ucpávek z ušního vosku a usnadňuje odstraňování přebytku.

Doporučeno

usnadňování odstraňování sírových zátek u dospělých a dětí od 4 let;

prevence tvorby sírových zátek;

pravidelná hygiena sluchového masa (zejména při používání sluchadel, telefonních sluchátek, sluchátek, po pobytu v prašném prostředí).

Kontraindikace

přítomnost zánětlivého procesu;

perforace ušního bubínku;

earache (je nutná předchozí konzultace s lékařem).

Těhotenství a kojení

Těhotenství a kojení nejsou kontraindikace.

Dávkování a podávání

V externím zvukovodu.

Postup:

1. Nakloňte hlavu doprava (doporučuje se postupovat nad dřezem nebo ve sprše).

2. Opatrně zasuňte špičku do pravého ušního kanálu..

3. Stiskněte na horní část trysky po dobu 1 s.

4. Přebytečnou tekutinu otřete tkání.

5. Opakujte postup pro druhé ucho..

Pro hygienickou péči o externí zvukový kanál u dospělých a dětí od 4 let aplikujte 1-2krát denně 2-3krát týdně. Při nadměrném hromadění ušního vosku aplikujte denně.

Preventivní opatření

Při vkládání špičky do vnějšího zvukovodu se vyvarujte síly.

Použití bavlněných pupenů k čištění ušního kanálu může způsobit vážné poškození ucha..

Formulář vydání

Řešení. V lahvi s rozptylovačem uší, 100 ml. 1 láhev v krabičce.

Výrobce

Jadran JSC Galensky Laboratories, Chorvatsko.

Producent: YS-LAB, 2 Rue Felix, Le Dantec, Quimper 29000, Quimper, Francie.

Reprezentativní kancelář JSC "Yadran" Galensky Laboratories v Rusku: 119330, Moskva, Lomonosovsky Prospect, 38, of. 3, 30.

Tel./fax: (495) 970-18-82, 970-18-83.

Podmínky skladování Aqua Maris Oto, přípravek na čištění uší pro děti a dospělé

Udržujte mimo dosah dětí.

Životnost Aqua Maris Oto, přípravek na čištění uší pro děti i dospělé

Nepoužívejte po uplynutí doby použitelnosti vyznačené na obalu.

Aquamaris (slaná voda) dává zánět středního ucha.

napište, že aquamaris dává otitis media. kdo o tom slyšel? jak zacházíš se svými dětmi s nádchou? který denně provádí čištění nosu akvamaríny?

Komentáře uživatelů

pokud je nos naplněný a současně opláchnut, pak ano, zánět středního ucha lze snadno vydělat.

"Existuje velmi dobré rčení:" Nejlepší je nepřítel dobrého. " Škoda, že na ni často zapomínáme.

Všichni jsme občas nuceni bojovat s nemocí zvanou „snot“ u obyčejných lidí. A pak je tu někdo v tom, co hodně. Každý má 101 osvědčených receptů pro zrychlenou techniku ​​zlepšování zdraví. V některých případech se majitel rozhodne uchýlit se k různým způsobům mytí povstalecké oblasti. Všechno je v pořádku přesně tak dlouho, dokud mysl převládá nad perfekcionismem, a je přísně dodržována pravidla mytí. Jakmile existuje touha „dělat lépe, tak určitě!“, Problémy tedy začínají.

- Pokud tok splachovací tekutina silnější, než je nutné, pak může stoupat zvukovou trubicí do středního ušního dutiny. Kromě užitečného dodávání patogenních látek do „místa činu“ dochází také k jinému hydraulickému šoku, který poškozuje sliznici a snižuje sílu místní imunity. Zejména perzistentní perfekcionisté mohou ušní bubínek trhat.

- Pokud otok sliznice v nosní dutině skvělý, a předmytí přípravkem s vazokonstrikčními činidly nebylo provedeno, pak (vzpomínáme na fyziku) dokonce i mírný tlak na nádobu s kapalinou vede k významnému zrychlení roztoku podél zúžených průchodů, což opět realizuje výše popsaný tragický obraz.

- Pokud úhel náklonu hlavu dopředu a do strany příliš velký, pak jsou normální anatomické orientační body zvukové trubice („ucho“ nahoře a „nos“ na dně) porušeny, dokud nejsou zcela obráceny, takže proud vody, dokonce i při normálním tlaku, snadno a nevědomě dorazí na nesprávné místo pro Mistra. “

AQUA MARIS OTO PRO VYMAZÁNÍ DĚTSKÉ ZAVŘENINY PRO DĚTI A POKROK. 100ML do

Popis

Externí zvukovod hraje důležitou ochrannou roli. Zahřívá vzduch,
čímž chrání střední ucho před náhlou změnou teploty. Vlasy,
citlivá pokožka a zakřivený tvar zabraňují vniknutí cizích těles
vnitřní struktury ucha. Hrají také žlázy, které produkují ušní vosk
důležitou ochrannou roli. Ušní vosk se vylučuje z ušního kanálu
spontánně. Bavlněná vlna se často používá k odstranění síry z ušního kanálu.
tyčinky. Tento postup je potenciálně traumatický, protože to tlačí
ušní vosk hluboko do kterého se tvoří zátky síry a ucpávají se
sluchové maso. Ušní voskové svíčky se obvykle tvoří u lidí pracujících
v prašných místnostech nebo u dětí, které si hrají dlouho v písku, v prašném prostředí nebo
na špinavém místě, stejně jako u lidí, kteří často používají sluchátka, telefon
sluchátka, sluchadla; lidé jsou náchylní k tvorbě sírových zátek
stáří v důsledku změn viskozity sekrecí žláz souvisejících s věkem.
Izotonické řešení mořské vody zabraňuje ušním voskovým ucpávkám,
rozpouští tvořené síry a usnadňuje odstraňování přebytku
síra z ušního kanálu. Stopové prvky v mořské vodě chrání
jemná kůže ušního kanálu

Indikace

  • Usnadnění odstraňování sírových zátek u dospělých a dětí
  • Prevence blokování síry
  • Pravidelná hygiena zvukovodu (zejména při používání sluchadel, telefonních sluchátek, sluchátek, po pobytu v prašném prostředí).
  • Použití během těhotenství a kojení:
    Aqua Maris Oto lze používat během těhotenství a kojení.

Dávkovací režim

AQUA MARIS

AQUA MARIS

AQUA MARIS

AQUA MARIS

AQUA MARIS

AQUA MARIS

AQUA MARIS

AQUA MARIS

AQUA MARIS

LINACQUA

AQUALOR

LINACQUA

AQUA MARIS

AQUALOR

RINOSTOP AQUA

RINOSTOP AQUA

RINOSTOP AQUA

RINOSTOP AQUA

AQUALOR

Sleva: 56 s
platí do 06.01.2018

SKLADEM
50% sleva na druhý stejný produkt

Body při nákupu

Často kladené otázky

zelenka.ru je služba, která pomáhá optimalizovat hledání správného léku v nejbližších lékárnách vašeho města.

Stránka obsahuje informace o nákladech na zboží a jejich dostupnosti v lékárnách prodávajícího s rezervačními službami a nejde o nabídku pro maloobchodní prodej léků

Tato služba vám umožní najít vzácné léky, najít analogy, ušetřit peníze a čas.

Často kladené otázky.

2. Proč se musím na webu zaregistrovat a co dělat, pokud se registrace nezdaří?

Registrace je nutná, aby bylo možné zboží odložit právě pro vás a získat stav připravenosti objednávky (stav připravenosti obvykle přichází do 30 minut)

Nejčastěji se registrace nezdaří, pokud používáte starou verzi prohlížeče, která již není podporována, například (internetový prohlížeč 6 nebo nižší). Doporučujeme používat nejnovější prohlížeč, například FireFox, Google Chrome nebo Opera. Obvykle to pomáhá.

3. Jak objednat na zelenka.ru ?

4. Proč se ceny liší od lékáren na vašem webu??

Tato stránka představuje v partnerských lékárnách pro region jedinou konkurenční cenu. Cena v lékárně se nesmí výrazně lišit nahoru ani dolů. Rezervace produktů prostřednictvím webu šetří čas zbytečným pohybem a často šetří peníze.

Přečtěte si více zde "Dostupnost a ceny".

5. Jaké jsou záruky, že váš produkt má odpovídající kvalitu?

Partnerské lékárny odpovídají za kvalitu zboží, as nakupují zboží od výrobců a dodavatelů. Lékárny mají všechny příslušné licence, osvědčení a další dokumenty k provádění farmaceutických činností.

6. Provedl jsem objednávku prostřednictvím webu, když ji mohu obdržet?

Všechny mezilehlé stavy o objednávce jsou zasílány e-mailem a oznámení o připravenosti objednávky přichází prostřednictvím SMS.

Pokud má objednaný produkt v lékárně statut „k dispozici“, přijde SMS o doručení zboží do 30 minut a může být vyzvednuta z lékárny ve stejný den. Pokud jste do hodiny po objednání zboží neobdrželi SMS, doporučujeme vám, abyste se samostatně obrátili na lékárnu, kde jste objednávku opustili, a určete, kdy ji můžete vyzvednout. (Musíte informovat číslo objednávky_ telefonicky).

Pokud má vámi objednané zboží statut „na objednávku“, je zboží vydáno do 2-3 dnů. Přesnou dodací lhůtu zadejte telefonicky ve vybrané lékárně.

*** Všechny zprávy (prostřednictvím SMS) se odesílají automaticky. Někdy jsou situace možné, když SMS nepřijde okamžitě, protože objednávka dosud zpracována. Doporučujeme, abyste se obrátili na vybranou lékárnu sami během pracovní doby.

7. Na stránce zelenka.ru jsou léky na předpis, mohu je objednat a dostat je do lékárny?

Zboží si můžete objednat, ale má právo požadovat recept na léky na předpis v lékárně, a pokud nemáte recept, lékárna má právo nevydat objednávku.

8. Pokud nemůžu objednávku vyzvednout v den, kdy dorazí do lékárny, je možné ji uplatnit později?

Po oznámení připravenosti objednávky (SMS nebo e-mailem) je doba použitelnosti zboží v lékárně 1-2 dny.
Pokud nemůžete svou objednávku uplatnit včas, musíte kontaktovat konkrétní lékárnu a určit podmínky jejího skladování.

9. Mohu svou objednávku změnit poté, co jsem ji poslal do lékárny?

Opravy objednávky a jakékoli změny v ní po umístění na web a odeslání do lékárny ke zpracování jsou nemožné. Můžete provést novou objednávku, ale musíte kontaktovat lékárnu a zrušit předchozí objednávku.

10. Je možné objednat domácí doručení zboží?

Stránka pracuje na přímé rezervaci zboží v partnerských lékárnách na základě jejich skutečné dostupnosti v lékárnách. Můžete si vybrat jakékoli vhodné pro vás z těch uvedených na webu.

*** Nařízení vlády Ruské federace č. 81 ze dne 02/06/2002 zakazuje dálkový prodej léčivých přípravků, včetně dodávek domů,.

11. Je možné za zboží platit kreditní kartou??

Platba kreditními kartami se provádí téměř všude. Tyto informace uveďte v lékárně podle vašeho výběru..

12. Co je to „promo kód“ a jak jej získat?

Propagační kód je kódové slovo opravňující k získání slev při objednávce zboží na zelenka.ru.

Propagační kódy jsou jednorázové a opakovaně použitelné, trvalé a s dobou platnosti.

V případě, že máte promo kód, je lepší jej ihned použít.

Propagační kódy můžete získat tak, že se zaregistrujete do našeho e-mailového zpravodaje, najdete je ve skupině VKontakte (https://vk.com/zelenka_ru, https://vk.com/promozelenka) nebo se účastníte našich propagačních akcí.

13. Jak získat záruku na zakoupený zdravotnický prostředek?

Záruka se vydává v lékárně v době nákupu. Chcete-li to provést, musíte vyplnit záruční list, který je v balení přístroje, podepsat jej lékárníkem a dát pečeť lékárny.

14. O reklamacích zboží.

Veškeré nároky na zboží obsažené v online objednávce jsou přijímány po přijetí v lékárně před zaplacením při pokladně. Po přijetí objednávky zkontrolujte množství zboží, jeho ceny, celistvost balení, datum vypršení platnosti.

15. Mohu produkt vrátit, pokud mi to nevyhovovalo?

Na základě nařízení vlády Ruské federace ze dne 01/19/1998 č. 55 (ve znění dne 01/05/2015) „Na základě schválení Pravidel pro prodej některých druhů zboží seznam zboží dlouhodobé spotřeby, na které se nevztahuje poptávka kupujícího po bezplatném poskytnutí zboží po dobu opravy nebo výměny obdobného výrobku. a seznam nepotravinářského zboží dobré kvality, které nepodléhá vrácení nebo výměně za podobné zboží jiných velikostí, tvarů, rozměrů, stylů, barev nebo obalů “.

Zákon stanoví seznam zboží dobré kvality, které nepodléhá možnosti vrácení nebo výměny, pokud zboží nevyhovovalo tvaru, stylu nebo konfiguraci.

Seznam obsahuje následující produkty:

Výrobky pro prevenci a léčbu nemocí doma, včetně:

  • léky,
  • zdravotnické prostředky a vybavení,
  • Výrobky pro ústní hygienu,
  • předměty pro péči o děti.
16. Koupil jsem na místě zdravotnické vybavení, ale ukázalo se, že zařízení je vadné. Co mám v tomto případě udělat??

Na základě čl. 18 zákona Ruské federace ze dne 07.02.1992 č. 2300-I „O ochraně práv spotřebitele“, může kupující zboží po zjištění vad zboží vyměnit nebo vrátit peníze. To vyžaduje potvrzení kontroly, že zdravotnický prostředek má skutečně vadu výrobce a nelze jej opravit.

V praxi, pokud se naši zákazníci setkají s podobnými situacemi, nejrychlejším řešením je kontaktovat servisní a záruční servis výrobce, aby se odstranily vady zboží nebo vyměnilo zboží, pokud je nelze vyřešit..

Přímé kontaktování servisního střediska výrobce pro kupujícího je výhodné, protože šetří čas a peníze: servisní středisko je povinno provést bezplatnou kontrolu klienta co nejdříve.

Prodejce produktů a léčiv (tj. Organizace, s níž je uzavřena kupní smlouva), je lékárna, ve které si objednávku zakoupíte. Při kontaktu s lékárnou provede zaměstnanec externí prohlídku a ověření zboží. Pokud neexistují žádné vnější známky závady, bude lék předán lékárně ke kontrole. V tomto případě může ověření trvat déle, a pokud manželství není během zkoušky potvrzeno, lékárna může spotřebiteli uhradit náklady na prohlídku..

*** Podle čl. 2 odst. 2 písm. 18 zákona Ruské federace „o ochraně práv spotřebitele“, musí prodávající od spotřebitele přijmout zboží nedostatečné kvality a v případě potřeby provést kontrolu kvality zboží.

17. Lékárna mi nedala pečeť na záručním listu. Jak vrátit vadný produkt?

Situace, kdy lékárna neoznačila záruční kartu, není důvodem pro odmítnutí záručního servisu.

Pro vrácení stačí, že výrobce stanovil záruční dobu na svůj produkt. Při kontaktování servisního střediska je třeba předložit vadný produkt a doklad potvrzující nákup (příjem hotovosti).

*** Podle článku 2 článku 10 zákona o ochraně práv spotřebitele stanoví, že pokud je stanovena záruční doba, měla by být spotřebiteli nahlášena v dostupné a vizuální formě. Informace jsou upozorňovány na spotřebitele v technické dokumentaci připojené ke zboží (například v návodu k použití), na štítcích, označeních nebo jinak.

Forma záručního listu není stanovena zákonem o ochraně práv spotřebitele nebo jinými regulačními akty, navíc skutečnost, že záruční karta byla vydána, není podmínkou pro vrácení peněz. Zboží nízké kvality můžete vrátit zákazníkovi během záruční doby nebo do data vypršení jeho platnosti (u většiny produktů jsou tyto podmínky stanoveny).

*** Podle čl. 2 odst. 2 písm. 477 občanského zákoníku Ruské federace uvádí: pokud není stanovena záruční doba, můžete vrátit zboží v nedostatečné kvalitě do dvou let od data nákupu.

Chcete-li tedy vrátit vadný produkt, musíte pouze předložit potvrzení o nákupu v lékárně poprodejnímu servisu nebo lékárně..

Recenze uší Aqua maris oto

Jsou prezentovány analogy drogy Aqua Maris Oto, přípravek pro čištění ušní dutiny pro děti a dospělé, zaměnitelné přípravky pro tělo obsahující jednu nebo více stejných účinných látek. Při výběru synonym považujte nejen jejich cenu, ale také zemi výroby a pověst výrobce.

  1. Popis léku
  2. Seznam analogů a cen
  3. Recenze
  4. Oficiální návod k použití
Formulář uvolnění (podle popularity)Cena, rub.
Aqua Maris
Kapky pro děti 10ml (JADRAN Chorvatsko (Chorvatsko)121,10
Throat Spray 30ml (Jadran Galensky Lab AO (Chorvatsko)247,10
Sprej na nos 30 ml (Jadran Galensky Lab AO (Chorvatsko)260
Dětský aerosol 50 ml (měkký) (S.P.P.H. Impasse des Boussenot (Francie)299,90
Mořská sůl Pak. 2,9 g N30 (JADRAN Chorvatsko (Chorvatsko)355,70
Prostředky d / prom k zařízení Aqua Maris Lake Water / salt No. 30 (Jadran Galensky Laboratories AO (Chorvatsko)368,70
Norm 150 ml sprej (S.P.P.H. Impasse des Boussenot (Francie)400,80
Splachovací zařízení 330 ml + Balení mořské soli N30 (JADRAN Chorvatsko (Chorvatsko)405,50
Ectoin 20 ml nosní sprej (Jadran Galensky Lab AO (Chorvatsko)425,60
Zalévání může d / oplachovací zařízení 330 ml + mořská sůl č. 30 (Jadran Galensky Laboratories AO (Chorvatsko)516,30
Aqua Maris baby, produkt pro mytí a zavlažování nosní dutiny pro děti
Aqua Maris baby, přípravek na mytí a zavlažování nosní dutiny pro děti
Normy Aqua Maris, produkt pro mytí a zavlažování nosní dutiny pro dospělé
Aqua Maris Oto, přípravek na čištění uší pro děti i dospělé
Aqua Maris Oto, produkt na oplachování zvukovodu pro děti i dospělé
Aqua Maris Plus
Sprej na nos 30 ml (Jadran Galensky Lab AO (Chorvatsko)274,60
Aqua Maris Sens
20 ml nosní sprej (Jadran Galensky Laboratories AO (Chorvatsko)601
Aqua Maris Silná
30 ml nosní sprej (Jadran Galensky Lab AO (Chorvatsko)283
Aqualore
Krk mini s aloe a římskou sedmikráskou sprej 50 ml (Aurena Laboratoris AB (Švédsko)317,80
Extra forte spray s aloe vera a heřmánkem 125 ml (PHARMA - MED (Kanada)401,90
Krk s aloe a heřmánkovým postřikem 125 ml (Aurena Laboratoris AB (Švédsko)407,70
Extra forte s aloe vera a heřmánkovým 125ml sprejem415,10
Extra forte spray s aloe vera a heřmánkem 125 ml (Aurena Laboratoris AB (Švédsko)416
Extra forte s aloe vera a heřmánkovým 125ml sprejem (Aurena Laboratoris AB (Švédsko)458,60
Dr. Theiss Allergol
Theiss Allergol mořská voda
Theiss Rinoteiss Mořská voda
Quix
Nosní sprej 30 ml (Berlín - Chemie / Menarini Pharma GmbH (Německo)326,30
Marimer
Kapky naz. fl / cap 5ml č. 1 (Lab.Gilbert (Francie)312,40
Nasální aspirátor pro děti (Lab.Gilbert (Francie)371,30
Nasální sprej 100 ml (Lab.Gilbert (Francie)467
Marimer Forte
Nasální sprej 100 ml (Lab.Gilbert (Francie)536,30
Morenazal
50 ml (syntéza, Rusko)232
S heřmánkovým sprejem 50 ml (Syntéza, Rusko)240
Immuno Spray 50 ml (Syntéza, Rusko)426
Mořská voda
Mořská voda
Mořská voda buffus
Sialor Aqua
Obnovovací zkumavka - kapky 10 ml, 10 ks. (Aktualizace PFC, Rusko)150
Fyziologický nosní sprej
Y, 20 ml151
D, 210 ml290
J 135 ml314
Hypertenzivní, pro dospělé a děti od 2 let věku 135 ml408
D pro novorozence, 115 ml467
Fyziomerní nosní sprej pro děti
Od 2 týdnů 115 ml (Lab.Goemar S.A. (Francie)362,20
Od 3 let 115 ml (Lab.Goemar S.A. (Francie)407,10
Physiomer Spray Nasal Forte
210 ml (Lab. Goemar S.A. (Francie)236,10
Fluimarin

Informace dosud nebyly poskytnuty.

Informace dosud nebyly poskytnuty.

Informace dosud nebyly poskytnuty.

Informace dosud nebyly poskytnuty.

Informace dosud nebyly poskytnuty.

Informace dosud nebyly poskytnuty.

Informace dosud nebyly poskytnuty.

Nejsou žádné recenze

Informace na stránce zkontrolované praktickým lékařem Vasilieva E.I..

Jak vybrat správný analog
Ve farmakologii se drogy obvykle dělí na synonyma a analogy. Struktura synonym zahrnuje jednu nebo více stejných aktivních chemikálií, které mají terapeutický účinek na tělo. Analogy jsou míněny léky obsahující různé účinné látky, ale určené k léčbě stejných chorob..

Rozdíly mezi virovými a bakteriálními infekcemi
Infekční choroby jsou způsobeny viry, bakteriemi, houbami a prvoky. Průběh nemocí způsobených viry a bakteriemi je často podobný. Rozlišovat příčinu nemoci je však zvolit správnou léčbu, která pomůže rychleji vyrovnat se s malátností a nepoškodí dítě.

Alergie jsou příčinou častého nachlazení
Někteří lidé znají situaci, kdy dítě často a dlouho trpí nachlazením. Rodiče ho berou k lékařům, provádějí testy, berou drogy a v důsledku toho je dítě u pediatra již registrováno jako často nemocné. Skutečné příčiny častých onemocnění dýchacích cest nejsou identifikovány.

Urologie: léčba chlamýdiové uretritidy
Chlamydiální uretritida se často vyskytuje v praxi urologa. Je způsoben intracelulárním parazitem Chlamidia trachomatis, který má vlastnosti bakterií i virů, což pro antibakteriální léčbu často vyžaduje dlouhodobé antibiotické léčebné režimy. Je schopen způsobit nespecifický zánět močové trubice u mužů a žen..

Popis po lhůtě splatnosti 02/11/2015

  • Latinský název: Aqua Maris
  • ATX kód: R01AX10
  • Účinná látka: mořská voda
  • Výrobce: Jadran Galenski Laboratorij (Chorvatská republika)
  • Spray Aquamaris, Aquamaris Oto a Aquamaris Baby obsahují ve svém složení mořskou vodu z Jaderského moře, bohatou na stopové prvky a soli. 100 ml lahvička obsahuje 30 ml mořské vody + obyčejná čištěná voda.
  • Složení Aquamaris Plus zahrnuje (na 100 ml): mořská voda - 25 ml + dexpanetnol 75 l, čištěná voda.
  • Nosní kapky Aquamaris obsahují v 1 ml léku 0,3 ml slané vody + čištěná voda.
  • Krční sprej se skládá ze 100% vyčištěného a bohatého na minerály a stopové prvky mořské vody.
  • Složení Aqua Maris Sens se také příliš neliší od této řady léků. Sprej obsahuje (na 100 ml): 0,9 g mořské soli, čištěnou vodu, 2 g ektoinu.
  • Také přípravky s touto účinnou látkou se vyrábějí ve formě zařízení pro mytí sáčkem obsahujícím sůl obohacenou éterickými oleji italské slaměnka a obyčejného myrty..
  • Můžete si také koupit Aquamaris, kosmetický přípravek pro péči o pokožku kolem nosu a rtů, který obsahuje: panthenol, methylparaben, ethylparaben, isobutylparaben, vitamin E, bílý petrolát, sorbitan stearát, parafinový olej, fenoxyethanol, propylparaben, butylparaben, vodu vitamín A.

Aqua Maris, Aquamaris Plus a Sens se vyrábějí ve 30ml lahvích, se speciálním rozprašovačem, v kartonovém svazku v jedné lahvi.

Dětský Aquamaris má speciální trysku, která nepoškodí nos dítěte a prodává se ve stejném balení.

Přípravek pro čištění ušní dutiny má také speciální trysku.

Kapky Aquamaris se prodávají v lahvích po 10 ml, v balení jedna láhev.

Krční sprej má trysku vhodnou pro zavlažování nosohltanu, objem láhve je 30 ml.

Aquamaris Oto - 100 mg lahvička.

Všechny výše uvedené lékové formy jsou bezbarvé kapaliny s lehce vnímatelnou slanou pachutí.

Masť pro vnější použití se prodává ve zkumavkách o hmotnosti 10 gramů, jedna zkumavka v krabici. Masť bílá, se zvláštní vůní.

Lokální protizánětlivý účinek.

Všechny lékové formy a variace obsahují sterilizovanou slanou vodu obohacenou ionty Na +, Ca2 +, Cl–, HCO3–, SO42–, Mg2 +. Extrahujte vodu z Jadranu.

Ionty hořčíku a vápníku stimulují činnost řasnatého epitelu, zinku a selenu stimulují tvorbu protilátek a lokální buněčnou imunitu, chlorid sodný a jod působí jako antiseptika a katalyzátory pro práci pohárkových buněk epitelu.

Lék má mírný protizánětlivý a antiseptický účinek, jemně změkčuje krusty a odstraňuje odpadní produkty bakterií. Zvyšuje se účinnost užívání jiných léků, snižuje se riziko šíření infekce, normalizuje se produkce hlenu nebo síry v ORL orgánech.

Ektoin, který je součástí Aqua Maris Sens, chrání tkáně a buňky před dehydratací, působí jako bioprotektor membrán sliznic.

Esenciální oleje ve složení soli pro ředění a promývání dutin mají změkčující a antiseptický účinek.

Dexpanthenol stimuluje regeneraci sliznice, normalizuje metabolismus, zvyšuje sílu buněčných membrán.

Pero a kolem změkčovače nosu zjemňuje pokožku a zmírňuje zánět. Je nezbytný pro rýmu a zánět vedlejších nosních dutin..

Lék působí hlavně lokálně, není vystaven systémové absorpci. Nehromadí se v těle a neobsahuje konzervační látky, což je velmi důležité při používání přípravků Aquamaris pro děti.

Nosní sprej Aquamaris je předepsán:

  • při akutních a chronických onemocněních nosohltanu, nosu a dutin;
  • pro prevenci nebo léčbu infekcí vyvíjejících se v období podzim-zima a doprovázených zánětem nosní dutiny;
  • suchý nos v místnostech s klimatizací nebo ústředním topením, v drsném nebo suchém podnebí při práci v prašných místnostech;
  • pro kuřáky a pracovníky horkých obchodů;
  • s alergickou rýmou, zejména u těhotných nebo kojících žen;
  • v období po operacích na nose;
  • s adenoidy.

Lék se speciální tryskou pro mytí uší se používá:

  • k odstranění a změkčení sírových zátek;
  • jako profylaktický prostředek proti sírovým svíčkám;
  • pro hygienické účely při nošení sluchadel, sluchátek, náhlavních souprav, po dlouhém pobytu v prašném prostředí.

Aquamaris pro krk je předepsán:

  • při akutních zánětlivých a infekčních onemocněních krku (s tonzilitidou, faryngitidou, laryngitidou, adenoiditidou);
  • jako součást komplexní terapie krku při akutních respiračních virových infekcích;
  • osoby trpící suchostí sliznice na zadní straně krku, umístěné v prašných, suchých místnostech, v nepříznivém klimatu.
  • s alergií na kteroukoli její složku;
  • s častými krvácení z nosu;
  • s výskytem novotvarů v nosní dutině;
  • pokud jsou nosní průchody zcela neprůchodné.

Nosní sprej s odměřenou dávkou by neměl být předepisován dětem mladším než jeden rok.

Aquamaris Oto se také nedoporučuje používat u dětí mladších 3 let, během exacerbace chronické otitidy a u akutní otitidy. Špička nemůže být zasunuta příliš hluboko do ucha..

Mohou se objevit alergické reakce na léčivo, zejména lokální.

Sprej se používá intranazálně nebo v externím zvukovodu (v přítomnosti speciální trysky).

Spray Aquamaris, návod k použití

Dospělí a děti starší 2 let jsou zobrazeny 1-2 spreje v každém nosním průchodu, 4x denně.

Je povoleno častější nanášení stříkáním..

Před prvním použitím je třeba do vzduchu provést několik jednotlivých injekcí, aby se vyrovnal tlak v láhvi..

Postřikovač pracuje pouze ve svislé poloze.

Po použití léku otřete trysku rozprašovače navlhčeným hadříkem a pevně zavřete.

Kapky Aquamaris, instrukce

Kapky se nejčastěji používají u kojenců a dětí mladších než jeden rok..

Doporučená dávka je 1–2 kapky do každé nosní dírky, 2 až 4krát denně.

Trvání léčby je od 14 do 30 dnů. Kurz lze opakovat za měsíc..

Lék může být injikován nebo nakapán do nosu, dokud nejsou odstraněny specifické shluky a nadbytečné nosní sekrety.

Krční sprej se používá 4-6krát denně, 3-4 injekce. Postřikovač musí směřovat za zadní část hltanu..

Pokyny pro Aquamaris Oto

Nástroj se zpravidla používá k péči o externí zvukový kanál. Droga může být použita pro děti starší 3 let..

Tento lék se používá 2krát 3krát týdně, jednou denně. V naléhavých případech je lék schválen pro každodenní použití..

Procedura by měla být prováděna na dřezu nebo vany. Nakloněním hlavy doprava zasuňte špičku do pravého ušního kanálu (vlevo, nakloňte hlavu doleva) a pomalu stiskněte trysku. Přebytečnou tekutinu lze otřít ubrouskem..

Jak si umyjte nos Aquamaris Sachet 30, udělejte to sami?

Lék účinně a bezpečně čistí nosní kanály od kontaminace..

Může být použit během těhotenství, kojení a malých dětí. Doporučeno pro každodenní použití..

  • Vyřízněte sáčky nůžkami a do zařízení nalijte sůl.
  • Naplňte nádobu teplou vodou a promíchejte sůl.
  • Postavte se před umyvadlo, natáhněte a nakloňte hlavu na bok.
  • Zadržte dech. Vložte hubici zavlažovacího zařízení do nosního průchodu, který je umístěn výše.
  • Nalijte roztok do nosu, slaná voda vytéká z protější nosní dírky.
  • Vyfoukněte si nos, otočte hlavu rovně a znovu vyfoukněte nos.
  • Postup opakujte s dalším nosním průchodem.
  • Po použití zařízení opláchněte a osušte..

Masť pro vnější použití naneste na místa vystavená škodlivým účinkům mrazu, chladu nebo mechanického poškození, pokud je to nutné. Kůže před zákrokem by měla být očištěna od nečistot a usušena.

Masť se doporučuje aplikovat 30 minut před vyjetím, těsně před odchodem, osušte si rty a nos ubrouskem.

Případy předávkování nejsou popsány..

Lék nevstoupí do lékové interakce.

Je vhodné dodržet odstup 15 minut mezi užíváním drogy a jinými prostředky.

Uchovávejte lék na chladném a suchém místě..

Udržujte nádobu pod tlakem mimo oheň (teploty nad 50 stupňů).

3 roky - sprej a sáčky, 2 roky - nosní kapky.

Tento léčivý přípravek musíte použít do 45 dnů po otevření.

Některé analogy Aquamaris jsou levnější než původní.

Nejbližší analoga dětských Aquamaris jsou Septoacqua pro děti, Morenazal, Aqualor Baby spray, Otrivin Baby.

Aqualor nebo Aquamaris - což je lepší?

Ve skutečnosti obě léky obsahují stejnou formu uvolňování a účinnou látku. Podle fór je Aqualor populárnější kvůli jeho nízkým nákladům. Mnoho lidí má rádi trysku na Aqualore.

Děti, které ještě nemají jeden rok, jsou předepsány kapky Aquamaris pro novorozence.

Tato léková forma bezpečně a účinně odstraňuje různé kontaminanty z nosních cest malých dětí..

Doporučuje se také použít k prevenci nebo léčbě běžného nachlazení u kojenců. Droga má výjimečně dobré recenze, zpravidla nezpůsobuje alergické reakce.

Tento lék je často předepisován ženám během těhotenství. Aquamaris neobsahuje konzervační látky, toxické nebo škodlivé látky pro nenarozené dítě. Podle pokynů je dávkování a režim pro těhotné a kojící ženy stejné jako pro všechny ostatní.

Nejoblíbenější drogy vyráběné pod touto značkou jsou spreje a nosní kapky..

Existuje mnoho pozitivních recenzí o Aquamaris na internetu:

„... pomáhá okamžitě, doslova v první den aplikace“;

„... nejlepší způsob, jak očistit nosní sliznici od bakterií, virů a alergenů“;

"... je příjemné, pohodlné používat sprej a nosní sliznice se cítí pohodlně".

Mnoho lidí má rád, že tento lék neobsahuje konzervační látky, je schválen pro použití těhotnými a kojícími ženami.

Rodiče také často umývají nos svých dětí kapkami Aquamaris. Někteří nejsou spokojeni s vysokými náklady na lék.

Cena spreje Aquamaris je obvykle od 250 do 300 rublů.

Náklady na kapky v nose jsou asi 130 rublů na 10 ml. Kolik stojí nákup nosních kapek pro kojence v Charkově? Cena kapek Aquamaris pro novorozence je asi 40 UAH.

Náklady na léčbu krku jsou 230 rublů. na 30 ml léčiva.

Nástroj pro péči o pokožku rtů a kolem nosu pro děti a dospělé stojí 150–165 rublů, za 10 gramovou zkumavku.

Cena Aquamaris pro děti - 279 rublů, 50 mililitrů.

Cena zařízení na mytí nosu mořskou solí (v sáčku) - 270 - 290 rublů.

Aquamaris je řada produktů, které byly vytvořeny pro péči o oblast ORL. Doporučuje se použít pro různé hygienické postupy. Aquamaris spray nemá vedlejší účinky a kontraindikace, proto se doporučuje používat jej nejen pro dospělé, ale také pro děti jako léčebné a profylaktické pro nachlazení a jiné respirační projevy. Návod k použití obsahuje informace, že je vyroben na základě mořské vody.

Aquamaris spray sestává z vody z Jaderského moře, do které se navíc přidávají soli a stopové prvky. K pomocným látkám je přiřazena pouze malá část. Mezi další výhody je třeba uvést úplnou absenci konzervačních látek.

Nejčastěji lidé používají sprej a kapky. Roztok nemá specifickou barvu a zápach. Voda pro její výrobu je extrahována na jednom z nejčistších míst na Jadranu. Jeho složení je jedinečné a nikde jinde nenajdete..

To je zajímavé! Proč akvárium pomáhá: návod k použití pro novorozence

Pro odstranění lokálního zánětu se doporučuje sprej. Kromě toho kvalitativně zvlhčuje sliznici. Pro novorozence se používá při různých hygienických postupech..

V lékárně najdete následující typy drog:

  1. Sprej, který je určen k nastříknutí do krku.
  2. Kapky jsou okamžitě k dispozici v kapací lahvi.

Kromě čisté Jaderské vody zahrnuje složení produktu následující ionty:

Užívání drogy je široké. Před nákupem byste měli věnovat pozornost dvěma formám složení. Izotonie pro novorozence je povoleno používat od prvních dnů jejich života. Od jakého věku mohu používat sprej: je vhodné použít, pokud je dítě již měsíc. Hypertonik se vyznačuje vysokou koncentrací chloridu sodného. Doporučuje se použít k úlevě od otoku se sinusitidou. Použití je možné, pokud je dítě již jeden rok.

Droga má řadu výhod:

  • neexistují kontraindikace pro těhotné ženy a novorozence;
  • droga se snadno používá;
  • výrobce pečlivě vymyslel láhev, aby si zachoval maximální sterilitu;
  • vysoký stupeň bezpečnosti a účinnosti;
  • součástí jsou pouze přírodní složky;
  • ani při delším používání není zvyknout si;
  • plně odpovídá evropské normě kvality;
  • nebyly zaznamenány žádné případy alergií.

To je zajímavé! Indikace a kontraindikace Ximelin extra: návod k použití

Abyste porozuměli tomu, co je pro konkrétního pacienta nejlepší, musíte se seznámit s celou řadou produktů:

  1. Aquamaris Baby - sprej na mytí nosu dětí starších tří měsíců.
  2. Aquamaris Norm pomáhá rychle se zbavit sinusitidy.
  3. Od prvních dnů života mohou být použity pro děti.
  4. Lékárna má také klasický sprej.
  5. Při silném nachlazení a přetížení by měl být používán Aquamaris Strong..
  6. Aquamaris Plus pomáhá eliminovat suchost, která se objevuje na sliznici každého člověka.
  7. Samostatně se používá lék určený k léčbě bolestí v krku.
  8. Aquamaris Oto - perfektní hygienický produkt pro kojence.
  9. To je také velmi populární u masti. Je určen k péči o oblast kolem nosu a rtů. Pravidelné tření se používá jako prevence nachlazení a alergií..
  10. V případě alergické rýmy u lidí se doporučuje používat Aquamaris Sens.

Droga je často předepisována k odstranění ORL onemocnění, která je účinná v boji proti virům a alergiím. Pravidelné používání pozitivně ovlivňuje sliznici lidí, kteří jsou pravidelně nuceni různými chemikáliemi. Kapky a spreje se používají jako profylaktické v případě konstantního suchého vzduchu v interiéru.

To je zajímavé! Co Cameton Spray pomáhá: návod k použití

Lék ve formě spreje je předepisován v případě následujících onemocnění:

  • akutní nebo chronický zánět hrdla nebo nosu;
  • prevence virových chorob během jejich epidemie;
  • odstranění nepříjemného pocitu z nadměrné suchosti vzduchu v místnosti, kde je osoba nucena pravidelně pobývat;
  • Aquamaris pro krk je určen kuřákům a pracovníkům v horkých obchodech;
  • příprava na chirurgický zákrok v nosní dutině;
  • nosní mandle;
  • Aquamaris pomáhá eliminovat alergickou rýmu během těhotenství.

Aqualor nebo Aquamaris lze použít pro hygienické postupy u angíny, faryngitidy a jiných virových onemocnění, která jsou doprovázena kašlem. Tato kompozice může být použita k odstranění kontaminace z uší. Díky tomu je možné zabránit tvorbě zátek v nich.

Lékař zpravidla předepisuje pacientovi, aby podstoupil léčebnou kúru trvající dva až čtyři týdny. Po třicetidenní přestávce se může opakovat.

Pacientům se doporučuje dodržovat následující pravidla, která jsou uvedena v pokynech:

  1. Děti mladší než 7 let mohou dvakrát denně podávat dvě injekce.
  2. Pokud má dítě již sedm let, lze počet procedur zvýšit na šest.
  3. Dospělí si mohou aplikovat injekci třikrát, maximálně osmkrát denně.

Aquamaris pro krk, nos a uši lze použít k profylaktickým účelům. V tomto případě se doporučuje dodržovat následující schéma..

Pokud je třeba použít nástroj, který zabrání kontaminaci nosních cest novorozence, měla by se použít pipeta..

To je zajímavé! Proč potřebujete adrianol: návod k použití

K zjemnění krusty postačí dvě kapky do každé nosní dírky. Pro jejich následné odstranění se doporučuje použít bavlníkovou turundu.

Děti starší 7 let by měly být injikovány dvakrát do každé nosní dírky. Díky tomu bude možné zabránit infekci virovými chorobami. Pro dospělé je schéma profylaxe vybrána individuálně. Maximální počet injekcí by neměl přesáhnout šest.

Tento nástroj se také používá k eliminaci přetížení při akutních respiračních virových infekcích a dalších nemocích této etiologie. Pomáhá rychle se vypořádat se záněty, které se mohou vyskytnout v nosohltanu. Vhodný pro různé hygienické postupy, nejen pro nos, ale také pro krk a ucho. Lék je předepsán k odstranění příznaků velkého počtu ORL onemocnění.

Před spláchnutím vyčistěte uličky. V opačném případě terapie neposkytne požadovaný výsledek..

Při používání léčiva k mytí nosu je třeba provádět následující manipulace:

  1. Člověk by měl pohodlně stát nad dřezem nebo jinou nádobou.
  2. Dále by měla být hlava mírně otočena k jedné straně.
  3. Konev je přivedena k jedné nozdry a osoba udělá vchod. Poté zadržte dech.
  4. Musí být umístěno speciální zařízení, aby se kompozice dostala pouze do jedné nosní dírky. V tomto případě to bude plynout z jiného.
  5. Odstraňování zbytků tekutin je nejlepší foukáním. V tomto případě je poloha hlavy přísně zakázána.
  6. Po změně polohy znovu vyčistěte nosní kanál..
  7. Nezapomeňte, že postup by měl být opakován pro každou nosní dírku.

Důkladně opláchněte zařízení tekoucí vodou a poté osušte..

Přírodní komponenty umožňují použití Aquamaris během těhotenství a kojení. Je to bezpečné a nepoškodí dítě..

Kontraindikace je přecitlivělost na jednotlivé složky kompozice. Sprej se smí používat pouze v případě, že dítě má již jeden rok. Jinak je lepší použít kapky.

To je zajímavé! Jak užívat Sanorin s eukalyptem: návod k použití

Zbytek léku na krk a nos nemá kontraindikace. Neobsahuje žádné škodlivé chemické přísady, které by mohly vyvolat alergii. Proto je vhodný k léčbě dětí od narození. Účinnost byla prokázána mnoha klinickými zkouškami provedenými ruskými odborníky..

Lék je svou povahou jedinečný, proto nereaguje s jinými léky. Doporučujeme je však používat až po 15 minutách.

Populární jsou také analogy, které jsou podobné účinné látce. V lékárně najdete Marimer, Morenazal, Physiomer.

Blahodárné vlastnosti mořské vody přetrvávají tři roky. Je vhodné provádět skladování při pokojové teplotě. Spreje se nejlépe udržují mimo zdroje tepla. Pokud byl produkt již otevřen, musí být použit po dobu 1,5 měsíce.

Zcela přirozené složení, které se používá k léčbě a prevenci nosu, krku, uší, mladých matek, se používá k hygienickým postupům u novorozenců..

Aqua Maris: 16 lékařských recenzí, 31 hodnocení pacientů, návod k použití, analogy, infografika, 3 formuláře pro uvolnění, ceny od 28 do 609 rublů.

Účinné při akutních respiračních virových infekcích, nakofaryngeální kapání, senné rýmě.

Cena je poněkud předražená, ve skutečnosti jde o fyziologické řešení.

Nezastupitelný lék na akutní respirační virové infekce a nachlazení různých etiologií. Vzhledem k malému objemu je vhodné jet po silnici, lze jej dokonce nést v letadle. Dostatek na dlouhou dobu, navzdory malé lahvičce. Vhodné pro děti i dospělé. Zavlažování je jednotné, nezpůsobuje subjektivní nepohodlí. Složení solného roztoku je proto totožné s mnoha dalšími spreji s mořskou vodou.

Působení dobrého léku pomáhá zmírňovat příznaky akutního respiračního onemocnění, zlepšuje dýchání, ale bez užívání léku zmizí stejné příznaky samy o sobě ve stejném časovém rámci jako při užívání léku.

Ve své praxi drogy nepředepisuji, protože náklady jsou jasně předražené a neodůvodněné.

Používám ji téměř neustále a často v období jaro-podzim, dokonale odstraňuje nosní ucpání v případě alergických reakcí a nachlazení. A co je nejdůležitější, když jsem zkusil tyto spreje - nevyschne sliznici, ale spíše ji zvlhčuje. 100% spokojen s efektem.

Velmi vysoká cena, která nutí hledat levné analogy a náhražky.

Ve své praxi předepisuji léčivo „Aqua Maris“ pro léčbu sliznice ústní a nosohltanu. Během sezónního nachlazení se lék dobře používá k prevenci infekcí. Roztok je dobře snášen a nevysušuje sliznice nosohltanu. Dobrý lék bez vedlejších účinků.

Provádí deklarované farmakologické účinky. Je bezpečný. Snadné použití. Pohodlná forma uvolnění. Distribuováno v mnoha lékárnách v zemi. Organolepticky nejhorší možnost)

Vysoká cena, možná nalezení více rozpočtových protějšků. Není nejlepší dávkovač v některých klinických situacích. Nízký objem léku v balení.

Produkt "Aqua Maris" s mořskou vodou, kde všechny stopové prvky jsou na rozdíl od fyziologického roztoku a mořské soli přísně vhodné k ošetření nosu i krku, při dlouhodobém používání zasychá sliznice a začíná krvácet.

Cena odpovídá kvalitě.

Je možné používat těhotné, kojící i děti od raného věku. Droga je velmi častá u nemocí ORL orgánů. Doporučeno.

Droga "Aqua Maris" je podle mého názoru naprosto bezpečná. Povoleno pro děti i dospělé. Pokud se však nepoužije první den příznaku, nezvládne se sám. Nezapomeňte přidat sreya nebo kapky.

Poměrně drahá droga. Alternativou je solný roztok pro 28 rublů.

Dobrá příprava na mytí nosních cest, dokonale se vyrovná s jeho úkolem. Vhodné pro děti i dospělé..

Během těhotenství má kontraindikaci (na rozdíl od 0,9% fyziologického roztoku). Vysoká cena.

Opláchnutí tímto lékem je dobrý způsob, jak očistit sliznici před použitím jiných léků.

Pohodlné použití, dostupnost v každé lékárně, nemá nepříjemnou chuť a vůni, vhodné pro použití u dětí.

Vysoká cena slané vody.

Dobrý nástroj pro každodenní záchod nosní dutiny, prevenci virových infekcí a péči o nosní dutinu po operaci (je nasáklá a jemně odstraňuje krusty).

Řešení je vhodné, balení je dobré, sprej je vhodný pro použití u malých dětí.

Příliš malé množství slané vody pro tento druh peněz. Solný roztok za vysokou cenu je pro trpící pacienty nepřiměřeným nákladem. Balení není šetrné k životnímu prostředí.

Velmi drahé pro časté používání. Můžete najít ekonomičtější a neméně efektivní způsob, jak si vypláchnout krk a nos slanou vodou.

Dobrý, bezpečný a účinný lék na čištění blokovaných nosních cest, velmi snadno použitelný, docela účinný, lze použít u dětí.

Velmi vysoká cena mořské vody.

Spolehlivý lék obsahující hypertonický roztok pro čištění nosních cest může být použit samostatně.

Bezpečná příprava pro mytí a zvlhčení sliznic během zánětu.

Běžný solný roztok může s takovou funkcí snadno zvládnout - levně a efektivně.

Nepoužívám v klinické praxi kvůli poměrně vysoké ceně jednoduché slané vody, je snazší použít běžný slaný roztok.

Myje nos velmi dobře, což je zvláště důležité pro děti. Přiřazujte své pacienty poměrně často.

Chtěl bych se podělit o zkušenosti s předepisováním této drogy. Velmi často používám Aqua Maris pro své děti. 100% spokojen.

Použití přípravku „Aqua Maris“ pomáhá zvyknout dítě na čištění nosu.

Nedokážu si představit, jak jsme to zvykli bez „Aqua Maris“ nebo jiných podobných prostředků. Koneckonců, je velmi důležité opláchnout si nos. Na recepci byl pacient, u něhož byl v nosní dutině zelený usušený výboj. A tato žena nechápala, že potřebuje vyčistit nos. Pohled je velmi nepříjemný.

Vynikající volba v léčbě nekomplikované rýmy a rinofaryngitidy, pokud se nedíváte na cenu a obal. Voda v láhvi je sterilní a má přesně stejnou koncentraci podle potřeby. V případě potřeby lze láhev nabít pomocí kleští.

Velmi vysoká cena za slanou vodu, ale výrobce je pochopitelný. Možným vedlejším účinkem je voda pronikající do sluchové trubice a středního ucha, takže po mytí AquaMarisem nebudete moci příliš vyfoukat nos..

Vždycky předepisuji rýmu, pokud neexistují kontraindikace. Nejlepší je použít mycí zařízení ve formě džbánu. Kapacita pojme 300 ml vody, je třeba přidat sůl ze soupravy a oplachovat nos 3-4krát denně. Kousek omývá hlen z nosu, zvlhčuje sliznici, která zvyšuje lokální imunitu několikrát lépe než notoricky známé imunomodulátory. Cena džbánu je asi 400 rublů, ale jakmile si ji koupíte, nemůžete ji použít, dokud ji neztratíte. Když sůl ze soupravy skončí, můžete vylévat moře ze supermarketu nebo jen vařit. Hlavní věc - po zákroku nemůžete silně vyfouknout nos, jinak můžete získat zánět středního ucha. U zánětu středního ucha je praní kontraindikováno. Lahve jsou mnohem méně účinné. Mimochodem, mohou být také dobity a naplněny čistou slanou vodou. AquaLor však nelze dobít.

Existuje účinek léku, ale není slučitelný s náklady.

Droga je profylaktická. Nejste si jisti, jestli bych to někomu doporučil. Existuje mnoho dalších levnějších léků. Nemůžu říct špatné, ale také dobré. Účinek je velmi pochybný, i když byl prokázán klinickými zkouškami. Ale to je otázka pro výrobce.

"Aqua Maris" ve svém složení obsahuje mořskou vodu. Je známo, že je terapeutický. Tento sprej používám velmi dlouho. V lékárničce jsou 2 odrůdy tohoto léku: pro zavlažování krku, pro nos. Velmi pěkná a pohodlná láhev. Použil jsem fyziologický roztok pro mnoho procedur: inhalace, oplach nosohltanu. Ale zastavil jsem se přesně na „Aqua Maris“, protože solný roztok přispívá k velmi silnému vysušení sliznic, což není moc dobré. Tyto skořápky nás nakonec chrání před mnoha bakteriemi a viry. Chci si všimnout pozitivního účinku „Aqua Marisa“ s anginou pectoris a sinusitidou. Velmi dobře zkapalněné zkapalněné a špatně opouštějící hlen. Obecně je droga vynikající, ale cena je velmi vysoká. Ne každý si to může dovolit.

„Aqua Maris“ je dobrým lékem na ucpání nosu a na mytí nosů viry. Moje děti to vždy používají. Prakticky nepoužíváme kapky, pouze když se necítíme dlouhou dobu úlevy. A tak jsem během těhotenství používal, dokonale zachráněný před nosní kongescí. Během období virů, po škole, dítě vždy opláchne nos. Často také používám nejmladšího syna, po mateřské škole a v topné sezóně je nos ráno ráno suchý, opláchneme se a vše je v pořádku. Dobrá věc je, že je zcela neškodná a pomáhá dobře. Cena je opravdu předražená, existují levnější analogy.

Nosní sprej používám asi 2,5 roku. A po celou dobu s ním nebyly žádné problémy. Podzim, čas nachlazení a podráždění nosní sliznice, protože v této roční době se objevuje poměrně málo dráždivých látek. A „Aquamaris“ mi pomáhá bojovat proti nim! Možná nejlepší nástroj pro mytí nosní dutiny. Náklady v lékárnách v Petrohradě nejsou velké, což umožňuje zásobovat plechovky ve velkém množství. V mé rodině má každý svůj vlastní sprej, který poskytuje určitý druh hygieny.

Nástroj je vhodný pro čištění nosu, použil jej při silném nachlazení a nosní kongesci, kterou používali také členové mé rodiny. Účinnost lze odlišit od kladů - lék pomáhá, zůstává příjemná „dochuť“. Z minusů - balení není příliš pohodlné, je nevhodné lisovat a vstřikovat, musíte vyvinout úsilí a přijít na to, jak lisovat, je zvláště nevhodné použít, když je vysoká teplota a koncentrace a koordinace jsou narušeny. Obecně platí, že lék je velmi dobrý, doporučil mi ho lékař a také jsem doporučil několika svým přátelům.

„Aqua Maris“ v kapkách doporučených lékařem. Dítě šňupalo nosem, uvnitř seděly suché krusty, proto neustále kýchl. Používá se často, protože jsou přírodní - mořská voda. Sečteno a podtrženo: suché crusty začaly zjemňovat, nos je vždy zvlhčený.

Samozřejmě bych tento lék nikdy nedoporučoval svým přátelům, protože musíte platit za léčivé vlastnosti, ne za krásný balíček. Aqua Maris je ve skutečnosti normální solný roztok s přídavkem ectoinové složky, která mi není známa, což není v pokynech uvedeno. Jakýkoli „Aqua Maris“ vděčí za svůj terapeutický účinek soli obsažené v kompozici a já osobně používám analog „Aqua Maris“ - solný roztok pro injekce, který je navíc mnohem levnější.

Lék se používá k profylaxi během zavlažování sliznice. Zejména po návštěvě přeplněných míst. Otolaryngolog nám poradil s rýmou: opláchněte fyziologickým roztokem, kapky do nosu a po půl hodině do každé nosní dírky 2 injekce. Můj syn má v období podzim-jaro rýmu, jsme tímto způsobem zachráněni.

Opravdu se mi líbí „Aqua Maris Strong“ pro nosní ucpání! Zachránili celé těhotenství! Produkt je naprosto přirozený a bezpečný jak pro mě, tak pro dítě.

Dobrý nástroj, ale cena je jako mořská voda, ale Martian. Vyrovnává se s funkcemi, ale se stejným úspěchem si můžete mýt nos fyziologickým roztokem a jódem.

Od dětství mám sinusitidu, sinusitidu a suchý nos. Trpím dlouho, takže jsem nevěřil, že je snadné zbavit se exacerbace nemoci. Nástroj je sice drahý, ale dobrý. Když mi to bylo předepsáno poprvé, léčba je stála 5 dní. Neškodná voda. Budeme to vždy používat! Je neškodný, není v něm nic alergenního, co je pro mé dítě důležité.

Souhlasím s Olesyou, také ho vzali, a tak všechno bylo v pořádku, ale slušně rostl v ceně. Pediatr doporučil analog našeho domácího spreje. Myjeme se s dcerou každý den, zvláště když je všude prach a pyl, nos se čistí velmi dobře, nedochází k žádným stížnostem a moje dcera se nafoukne.

Moje spasení! Po propíchnutí (sinusitida) jsou zachráněny pouze ty! Rychlé, efektivní a pohodlné použití! jsem potěšen!

Aqualore se mi líbí víc - je lepší s heřmánkem na krk a lahví více za stejné peníze - je výhodnější ho vzít. Přirozeně a neškodně - obojí bzučí.

Aqua Maris je velmi drahý lék. Zdá se mi, že z toho nemá žádný prospěch. Píšu osobně pro sebe. Možná někdo pomůže a má rád tento lék. A zdá se mi, že nos lze omýt obyčejnou mořskou vodou. Mořská voda je sůl, soda a jód. Podle mého názoru je to ještě efektivnější. Aquamaris, i když je umístěn jako mořské řešení, ale ve skutečnosti je velmi slaný. Zdá se, že obyčejná voda je mírně osolená v krásném balení s krásnou prezentací a aplikací pro všemocnou vodu. Zvlhčuje sliznice nosu, ale nic víc. A k provedení takové jednoduché akce nemusíte být tak drahá.

Ahoj! Pomohlo mi to. Ale později jí zaschne nos, což je velmi nepříjemné. Pokud má někdo důležitou událost, pak vás na chvíli zachrání..

„Aqua Maris“ - vynikající nástroj a úspornější. Také jsme byli pediatrem pro nachlazení jmenováni, abych pohřbil nos mořskou vodou, ačkoli nachlazení nebylo. Droped "Aqua Maris" více s preventivním účelem, protože to je přes nos, že viry a bakterie vstupují do těla dítěte. Postupujte podle pokynů a kapejte 1-2 kapky 2-3krát denně. Když chodím na kliniku, používám také přeplněná místa, protože teď je spousta nemocí. V suchém vzduchu (zejména během topné sezóny) pomáhá dítěti dýchat.

Aqua Marisová byla pediatrem doporučena, když desetiměsíční syn nachladil a čichal. Dítě si nevšimlo viditelného účinku na léčbu nachlazení. Řekl bych, že nedovolí, aby sliznice zaschla, když je nos zablokován, a brání vzniku křupavosti. „Aqua Maris“ obsahuje mořskou vodu, zkumavka končí velmi rychle a cena klesá z měřítka. Je lepší koupit solný roztok v lékárně, účinek je stejný.

Ahoj! Loni jsem v zimě koupil lék „Aqua Maris“. Žádná z ostatních drog mi nepomohla. Můj pediatr doporučil tento zázrak a opravdu mi to pomohlo. Tlak tohoto léku vymývá všechny druhy bláta z maxilárních dutin. Pak jsem si uvědomil - tento lék je jednoduchá slaná voda, což znamená, že nemá smysl utrácet slušné peníze na lék. Všechno se dá dělat doma..

Tento lék jsem musel použít poprvé, když se v domě objevilo malé dítě. Pediatr nám poradil jako nejlepší lék na nachlazení. Musel jsem to koupit, protože jsem důvěřoval doktorovi. Ale před nákupem jsem úplně zapomněl přečíst složení tohoto léku. Ukázalo se, že ve složení není nic jiného než mořská sůl a voda. Kdybych to věděl dříve, pak bych takové peníze neutratil. Kromě toho tento lék nepomohl mému ani mému dítěti dostat nádchu. Za peníze je snazší koupit obyčejnou mořskou sůl a zředit ve sklenici vody.

Dítě má často kašel, zejména v jarní a zimní sezóně. Koupili spoustu drog, ale bohužel jen málo pomohli. Lékař předepsal „Aqua Maris“. Drahá cena mě neobtěžovala, protože jsem nebyl zvyklý šetřit peníze za léky pro dítě. Hned další den po použití chrapotání bylo pryč. Stále to používáme, je to velmi efektivní. Také se mi líbila tryska, pomocí které je vhodné manipulovat s krkem dítěte.

Zkoušel jsem tuto drogu. Nejsem si jistý jeho účinností. Je to drahé. Podle mého názoru je snazší ředit obyčejnou sůl ve vodě než koupit, není známo, o jaké peníze jde, a účinek bude srovnatelný.

Dlouho mě trápily různé problémy s krkem. Někdy nevím, co může v tomto nebo tom případě nejlépe pomoci, vždy pomůže pouze aquamaris a bez ohledu na to, jak tvrdě běžím. Cena samozřejmě existuje obrovský problém, ale pokud jde o mě, někdy nemůžete ušetřit. Pokud začnu běžet, bude pro mě mnohem obtížnější léčit se. A nakonec se to ukáže dražší než obvykle, takže raději používám pouze osvědčené léky, Aquamaris je jedním z nich. Jiné analogy mi nikdy nějak nepomohly, takže jsem si vybral navždy.

Ano, bohužel velmi drahé. Ale pro mě osobně je to efektivnější než všechny ostatní prostředky společně. Nevím samozřejmě, jaké další komponenty tam mohou být přidány, ale je pohodlnější stříkat ve srovnání se solným roztokem, po kterém se stane nesnesitelným i při prvním přístupu. Můj osobní názor je proto lepší než Aqua Maris, i když, k mé největší lítosti, je cena nízká.

Koupil jsem si lék v nemocnici pro dítě. V zásadě o něm nemůžu říct nic špatného, ​​nos dobře vyplachuje, trochu vyschne, pokud je nosní rýma. Tyto kapky jsme používali až 6 měsíců. Teď jsou za námi, nebudu kupovat nové, protože jsou dost drahé a už si umývám nos trochu vody a lehkého roztoku mořské soli. Myslím, že pro velmi malé děti jsou potřeba, a pokud je dítě starší, můžete dělat lidové léky.

AquaMaris byl doporučen lékařem na prenatální klinice, když jsem byl v těhotenství trochu nemocný a nos byl zablokován. Obvyklé kapky pro těhotné ženy jsou zakázány, ale nerozpoznávám lidové léky. AquaMaris za 3 dny vyléčil rýmu a skutečně vyléčil a odstranil příznak nazální kongesce. Jen jsem pohřbil nos několikrát denně. A co je nejdůležitější pro ten těhotný okamžik mého života - nepoškozil jsem svého nenarozeného syna, protože je to bezpečné pro plod. AquaMaris používám pro děti od prvních narozenin dítěte. Zvlhčil jsem s nimi bavlněné pupeny, abych vyčistil nos syna, a teď si synu nos synu při prvním podezření na uzel. Pomáhá nám.

Podle lékařů je Aqua Maris mořskou vodkou. Když měl můj syn rýmu, nařídil mu doktor nejprve nastříkat Aqua Maris do nosu (očistí si své dutiny) a poté vštípil nějaký druh bylinné medicíny. Proto jsem pochopil, že Aqua Maris nedokáže vyléčit nos. Tento lék je, jako by byl, doplňkem jiného léku a zvyšuje jeho účinek. Obecně tedy dítě vyléčil. Myslím, že všechny léky by měly být vybírány jednotlivě, a pokud si přečtete recenze a vyberete si pouze na základě názorů, pak to nepovede k ničemu dobrému..

Aqua Maris používám dlouhou dobu. V mém bytě je suchý vzduch a mám stále problémy s nosem. Možná, že tento lék samozřejmě není účinnější než obyčejný solný roztok, možná doma je možné vytvořit podobné řešení, ale já osobně mám ráda Aqua Maris. Pohodlné balení. Je možné zvolit koncentrovanější řešení Aqua Maris Strong. Používám ji každou zimu a nebudu měnit svého věrného přítele. Pro mě má tato droga pouze negativní - spíše vysokou cenu.

Podle mého názoru je aqua maris marketingovým krokem, který nemá nic společného s medicínou. Posuďte sami - prodávají obyčejný solný roztok („vodu Jaderského moře“) za slušné množství peněz! Osobně jsem si koupil inzerát a zkusil to jednou. Pomáhá to horší, ale ne lepší než pravidelné mytí nosu. Takže přemýšlejte s hlavou a nevěřte reklamě!

Aqua Maris je vždy v naší domácí lékárničce. Myju nos svých dětí dvakrát denně. To platí zejména po škole a mateřské škole. Koneckonců, jak víte, většina mikrobů a virů je přenášena vzduchovými kapičkami a v týmu vždy přichází někdo, aby chytil nachlazení. Děti jsou již zvyklé na mytí Aqua Maris a nemají odpor. Také si umývám nosy svých synů před spaním, protože vzduch v domě je velmi suchý. Líbí se mi, že sprej je velmi ekonomický, pohodlný a jeho cena je přiměřená.

Moje dcera je neustále nemocná, dobře a bez SARS se neobejde. Lékárna mi poradila, abych koupil Aqua Maris, a upřímně řečeno, že moje dcera přestala stěžovat na bolest v krku za pouhých 5-6 dní. Začervenání zmizelo a dýchání bylo snazší. V nose jsou také kapky, no, to je další příběh. Četl jsem tedy, že složení samotného léčiva má mořskou vodu. Moje dcera se to samozřejmě nelíbilo, ale jsem tu jako máma, mohu ji doporučit všem, voní přirozeně slanou, ale účinek je opravdu patrný.

Dobré ošetření pro dlouhodobou rýmu, vhodné k použití. Nevýhodou je vysoká cena, fyziologický roztok je samozřejmě levnější. Je dokonce levnější připravit solný roztok sami. Přesto je hotová láhev s roztokem a sprejem mnohem pohodlnější a rychlejší.

-10-třicet-třicet

Aqua maris - mořská voda, oblečená ve formě hypertonického sterilního roztoku. Používá se k terapeutickým a profylaktickým účelům k čištění a ochraně sliznice ústní dutiny, nosohltanu a hrtanu. Stopové prvky obsažené v roztoku zvyšují odolnost sliznic horních dýchacích cest vůči patogenním mikroorganismům a virům a přispívají k posílení lokální imunity. Mytí mořské vody nosní dutinou se v medicíně používá již od dob Hippokratů. V dnešní době je léčba solným roztokem téměř hlavním způsobem léčby běžného nachlazení a nachlazení doma bez použití „těžkého dělostřelectva“ ve formě antibiotik. Podle výrobce aqua maris - chorvatské farmaceutické společnosti Jadran - je Jaderská mořská voda, která má jedinečné složení stopových prvků, které se během procesu a sterilizace nezmění, léčivou surovinou pro léčivo. Příjem mořské vody se provádí v hloubce 5 až 10 metrů v oblastech nejvzdálenějších od velkých sídel a průmyslových podniků. Čištění vody od nečistot se provádí metodou bakteriologické ultrafiltrace, protože tradiční sterilizační metody mohou narušovat jeho složení. Ve všech fázích technologického procesu je zajištěna úplná sterilita, která vám umožní ušetřit všechny přírodní soli a stopové prvky (Na, K, Ca, Mg, Zn, Se atd.) Mořské vody v původní podobě. Mořská sůl obohacená jodem je přírodní antiseptikum, které zabraňuje množení patogenní mikroflóry. Zinek a selen přispívají k sekreci enzymu lysozymu, který ničí membránu bakteriálních buněk; aktivují produkci interferonu a imunoglobulinů, čímž zvyšují lokální imunitu a zvyšují odolnost sliznice vůči bakteriálním a virovým útokům. Hořčík a vápník zajišťují pohyblivost řasinek řasnatého epitelu, jehož aktivní pohyb zabraňuje hromadění hlenu a blokování dutin. Účinnost léku aqua maris byla zkoumána, a to i ruskými lékaři.

Vědci Státní lékařské akademie v Kemerově tedy studovali účinnost aqua maris v mateřských školách. Z pěti stovek dětí účastnících se studie byly vytvořeny dvě skupiny: účastníci jedné z nich byly zavlažováni sliznicí nosní dutiny roztokem aqua maris dvakrát denně, druhou skupinou byla kontrola. Trvání průběhu nemoci ve skupině aqua maris se v průměru snížilo na 2,9 dne, zatímco v kontrolní skupině to bylo 4,1 dne s výrazně vyšším počtem komplikací, což vědcům umožnilo dospět k závěru, že léčivo aqua maris bylo účinné při léčbě nachlazení u pacientů věk dětí. Další studie byla provedena na základě Ruské státní lékařské univerzity. N.I. Pirogov. V důsledku sledování dětí užívajících aqua maris vědci zaznamenali takové příznivé účinky, jako je úleva při nachlazení (pozorováno u 80% pacientů), zkrácení doby trvání onemocnění v průměru o 3 dny a snížení rizika recidivy a vývoje komplikací 1,5krát. Obě výše uvedené studie, kromě vysoké účinnosti aqua maris, prokázaly absolutní bezpečnost léčiva a téměř úplnou absenci vedlejších účinků. Vědci také dokázali zjistit, že aqua maris pomáhá porazit ARVI, vyvolané nejširším spektrem patogenů, což je univerzální antibakteriální lék..

Aqua maris je k dispozici ve třech lékových formách: nosní sprej, topický sprej a nosní kapky pro děti. Při působení léku na tělo systémová složka zcela chybí. Může být použit s jinými léky používanými k léčbě infekčních a zánětlivých onemocnění horních cest dýchacích. Aqua maris lze použít iu novorozenců, měli by však být instalováni roztokem v nosní dutině s extrémní opatrností, přičemž by se měla minimálně nalévat na láhev.

Lék je založen na hypertonickém sterilním roztoku mořské vody. Používá se pro terapeutické a profylaktické účely k očištění, zmírnění podráždění a ochraně sliznice hltanu a hrtanu.

Stopové prvky, které tvoří léčivo, zvyšují odolnost sliznice hltanu vůči patogenním bakteriím a virům a zvyšují lokální imunitu.

Lokální sprej ve formě bezbarvého čirého roztoku se slabou charakteristickou mořskou vůní.

30 ml
sterilní hypertonický vodný roztok Jaderského moře s přírodními solemi a stopovými prvky (100%) včetně:
Na +ne méně než 7500 mg / l
K +ne méně než 200 mg / l
Ca 2+ne méně než 250 mg / l
Mg2+ne méně než 1000 mg / l
Cl -ne méně než 16500 mg / l
TAK4 2-ne méně než 1800 mg / l
Hco3 -ne méně než 100 mg / l
Br -ne méně než 40 mg / l

30 ml - lahve z tmavého skla (1) se stříkacím zařízením - balení kartonu.

Dospělí a děti jsou předepisováni 4 až 6krát denně na 3-4 injekce, které směřují nebulizér k zadní části hltanu..

Před použitím stříkací pistoli otočte do vodorovné polohy. Při prvním použití několikrát stiskněte víko.

  • pro prevenci a komplexní léčbu akutních a chronických infekčních a zánětlivých onemocnění hltanu a hrtanu (angíny, adenoiditidy, faryngitidy, hrtany);
  • pro prevenci a komplexní léčbu akutních respiračních virových infekcí (včetně během těhotenství a laktace);
  • suchá sliznice zadní stěny hltanu v důsledku zvýšené suchosti (ústřední vytápění, kondicionování) nebo znečištění vzduchu - za účelem udržení fyziologických charakteristik sliznice hltanu za změněných mikroklimatických podmínek.

Možné použití podle indikací podle dávkovacího režimu.

Lék nemá systémový účinek na tělo.

Může být použit s jinými léky používanými k léčbě zánětlivých onemocnění hltanu a hrtanu.

"Aqua Maris" ve svém složení obsahuje mořskou vodu. Je známo, že je terapeutický. Tento sprej používám velmi dlouho. V lékárničce jsou 2 odrůdy tohoto léku: pro zavlažování krku, pro nos. Velmi pěkná a pohodlná láhev. Použil jsem fyziologický roztok pro mnoho procedur: inhalace, oplach nosohltanu. Ale zastavil jsem se přesně na „Aqua Maris“, protože solný roztok přispívá k velmi silnému vysušení sliznic, což není moc dobré. Tyto skořápky nás nakonec chrání před mnoha bakteriemi a viry. Chci si všimnout pozitivního účinku „Aqua Marisa“ s anginou pectoris a sinusitidou. Velmi dobře zkapalněné zkapalněné a špatně opouštějící hlen. Obecně je droga vynikající, ale cena je velmi vysoká. Ne každý si to může dovolit.

„Aqua Maris“ je dobrým lékem na ucpání nosu a na mytí nosů viry. Moje děti to vždy používají. Prakticky nepoužíváme kapky, pouze když se necítíme dlouhou dobu úlevy. A tak jsem během těhotenství používal, dokonale zachráněný před nosní kongescí. Během období virů, po škole, dítě vždy opláchne nos. Často také používám nejmladšího syna, po mateřské škole a v topné sezóně je nos ráno ráno suchý, opláchneme se a vše je v pořádku. Dobrá věc je, že je zcela neškodná a pomáhá dobře. Cena je opravdu předražená, existují levnější analogy.

Nosní sprej používám asi 2,5 roku. A po celou dobu s ním nebyly žádné problémy. Podzim, čas nachlazení a podráždění nosní sliznice, protože v této roční době se objevuje poměrně málo dráždivých látek. A „Aquamaris“ mi pomáhá bojovat proti nim! Možná nejlepší nástroj pro mytí nosní dutiny. Náklady v lékárnách v Petrohradě nejsou velké, což umožňuje zásobovat plechovky ve velkém množství. V mé rodině má každý svůj vlastní sprej, který poskytuje určitý druh hygieny.

Nástroj je vhodný pro čištění nosu, použil jej při silném nachlazení a nosní kongesci, kterou používali také členové mé rodiny. Účinnost lze odlišit od kladů - lék pomáhá, zůstává příjemná „dochuť“. Z minusů - balení není příliš pohodlné, je nevhodné lisovat a vstřikovat, musíte vyvinout úsilí a přijít na to, jak lisovat, je zvláště nevhodné použít, když je vysoká teplota a koncentrace a koordinace jsou narušeny. Obecně platí, že lék je velmi dobrý, doporučil mi ho lékař a také jsem doporučil několika svým přátelům.

„Aqua Maris“ v kapkách doporučených lékařem. Dítě šňupalo nosem, uvnitř seděly suché krusty, proto neustále kýchl. Používá se často, protože jsou přírodní - mořská voda. Sečteno a podtrženo: suché crusty začaly zjemňovat, nos je vždy zvlhčený.

Samozřejmě bych tento lék nikdy nedoporučoval svým přátelům, protože musíte platit za léčivé vlastnosti, ne za krásný balíček. Aqua Maris je ve skutečnosti normální solný roztok s přídavkem ectoinové složky, která mi není známa, což není v pokynech uvedeno. Jakýkoli „Aqua Maris“ vděčí za svůj terapeutický účinek soli obsažené v kompozici a já osobně používám analog „Aqua Maris“ - solný roztok pro injekce, který je navíc mnohem levnější.

Lék se používá k profylaxi během zavlažování sliznice. Zejména po návštěvě přeplněných míst. Otolaryngolog nám poradil s rýmou: opláchněte fyziologickým roztokem, kapky do nosu a po půl hodině do každé nosní dírky 2 injekce. Můj syn má v období podzim-jaro rýmu, jsme tímto způsobem zachráněni.

Opravdu se mi líbí „Aqua Maris Strong“ pro nosní ucpání! Zachránili celé těhotenství! Produkt je naprosto přirozený a bezpečný jak pro mě, tak pro dítě.

Dobrý nástroj, ale cena je jako mořská voda, ale Martian. Vyrovnává se s funkcemi, ale se stejným úspěchem si můžete mýt nos fyziologickým roztokem a jódem.

Od dětství mám sinusitidu, sinusitidu a suchý nos. Trpím dlouho, takže jsem nevěřil, že je snadné zbavit se exacerbace nemoci. Nástroj je sice drahý, ale dobrý. Když mi to bylo předepsáno poprvé, léčba je stála 5 dní. Neškodná voda. Budeme to vždy používat! Je neškodný, není v něm nic alergenního, co je pro mé dítě důležité.

Souhlasím s Olesyou, také ho vzali, a tak všechno bylo v pořádku, ale slušně rostl v ceně. Pediatr doporučil analog našeho domácího spreje. Myjeme se s dcerou každý den, zvláště když je všude prach a pyl, nos se čistí velmi dobře, nedochází k žádným stížnostem a moje dcera se nafoukne.

Moje spasení! Po propíchnutí (sinusitida) jsou zachráněny pouze ty! Rychlé, efektivní a pohodlné použití! jsem potěšen!

Aqualore se mi líbí víc - je lepší s heřmánkem na krk a lahví více za stejné peníze - je výhodnější ho vzít. Přirozeně a neškodně - obojí bzučí.

Aqua Maris je velmi drahý lék. Zdá se mi, že z toho nemá žádný prospěch. Píšu osobně pro sebe. Možná někdo pomůže a má rád tento lék. A zdá se mi, že nos lze omýt obyčejnou mořskou vodou. Mořská voda je sůl, soda a jód. Podle mého názoru je to ještě efektivnější. Aquamaris, i když je umístěn jako mořské řešení, ale ve skutečnosti je velmi slaný. Zdá se, že obyčejná voda je mírně osolená v krásném balení s krásnou prezentací a aplikací pro všemocnou vodu. Zvlhčuje sliznice nosu, ale nic víc. A k provedení takové jednoduché akce nemusíte být tak drahá.

Ahoj! Pomohlo mi to. Ale později jí zaschne nos, což je velmi nepříjemné. Pokud má někdo důležitou událost, pak vás na chvíli zachrání..

„Aqua Maris“ - vynikající nástroj a úspornější. Také jsme byli pediatrem pro nachlazení jmenováni, abych pohřbil nos mořskou vodou, ačkoli nachlazení nebylo. Droped "Aqua Maris" více s preventivním účelem, protože to je přes nos, že viry a bakterie vstupují do těla dítěte. Postupujte podle pokynů a kapejte 1-2 kapky 2-3krát denně. Když chodím na kliniku, používám také přeplněná místa, protože teď je spousta nemocí. V suchém vzduchu (zejména během topné sezóny) pomáhá dítěti dýchat.

Aqua Marisová byla pediatrem doporučena, když desetiměsíční syn nachladil a čichal. Dítě si nevšimlo viditelného účinku na léčbu nachlazení. Řekl bych, že nedovolí, aby sliznice zaschla, když je nos zablokován, a brání vzniku křupavosti. „Aqua Maris“ obsahuje mořskou vodu, zkumavka končí velmi rychle a cena klesá z měřítka. Je lepší koupit solný roztok v lékárně, účinek je stejný.

Ahoj! Loni jsem v zimě koupil lék „Aqua Maris“. Žádná z ostatních drog mi nepomohla. Můj pediatr doporučil tento zázrak a opravdu mi to pomohlo. Tlak tohoto léku vymývá všechny druhy bláta z maxilárních dutin. Pak jsem si uvědomil - tento lék je jednoduchá slaná voda, což znamená, že nemá smysl utrácet slušné peníze na lék. Všechno se dá dělat doma..

Tento lék jsem musel použít poprvé, když se v domě objevilo malé dítě. Pediatr nám poradil jako nejlepší lék na nachlazení. Musel jsem to koupit, protože jsem důvěřoval doktorovi. Ale před nákupem jsem úplně zapomněl přečíst složení tohoto léku. Ukázalo se, že ve složení není nic jiného než mořská sůl a voda. Kdybych to věděl dříve, pak bych takové peníze neutratil. Kromě toho tento lék nepomohl mému ani mému dítěti dostat nádchu. Za peníze je snazší koupit obyčejnou mořskou sůl a zředit ve sklenici vody.

Dítě má často kašel, zejména v jarní a zimní sezóně. Koupili spoustu drog, ale bohužel jen málo pomohli. Lékař předepsal „Aqua Maris“. Drahá cena mě neobtěžovala, protože jsem nebyl zvyklý šetřit peníze za léky pro dítě. Hned další den po použití chrapotání bylo pryč. Stále to používáme, je to velmi efektivní. Také se mi líbila tryska, pomocí které je vhodné manipulovat s krkem dítěte.

Zkoušel jsem tuto drogu. Nejsem si jistý jeho účinností. Je to drahé. Podle mého názoru je snazší ředit obyčejnou sůl ve vodě než koupit, není známo, o jaké peníze jde, a účinek bude srovnatelný.

Dlouho mě trápily různé problémy s krkem. Někdy nevím, co může v tomto nebo tom případě nejlépe pomoci, vždy pomůže pouze aquamaris a bez ohledu na to, jak tvrdě běžím. Cena samozřejmě existuje obrovský problém, ale pokud jde o mě, někdy nemůžete ušetřit. Pokud začnu běžet, bude pro mě mnohem obtížnější léčit se. A nakonec se to ukáže dražší než obvykle, takže raději používám pouze osvědčené léky, Aquamaris je jedním z nich. Jiné analogy mi nikdy nějak nepomohly, takže jsem si vybral navždy.

Ano, bohužel velmi drahé. Ale pro mě osobně je to efektivnější než všechny ostatní prostředky společně. Nevím samozřejmě, jaké další komponenty tam mohou být přidány, ale je pohodlnější stříkat ve srovnání se solným roztokem, po kterém se stane nesnesitelným i při prvním přístupu. Můj osobní názor je proto lepší než Aqua Maris, i když, k mé největší lítosti, je cena nízká.

Koupil jsem si lék v nemocnici pro dítě. V zásadě o něm nemůžu říct nic špatného, ​​nos dobře vyplachuje, trochu vyschne, pokud je nosní rýma. Tyto kapky jsme používali až 6 měsíců. Teď jsou za námi, nebudu kupovat nové, protože jsou dost drahé a už si umývám nos trochu vody a lehkého roztoku mořské soli. Myslím, že pro velmi malé děti jsou potřeba, a pokud je dítě starší, můžete dělat lidové léky.

AquaMaris byl doporučen lékařem na prenatální klinice, když jsem byl v těhotenství trochu nemocný a nos byl zablokován. Obvyklé kapky pro těhotné ženy jsou zakázány, ale nerozpoznávám lidové léky. AquaMaris za 3 dny vyléčil rýmu a skutečně vyléčil a odstranil příznak nazální kongesce. Jen jsem pohřbil nos několikrát denně. A co je nejdůležitější pro ten těhotný okamžik mého života - nepoškozil jsem svého nenarozeného syna, protože je to bezpečné pro plod. AquaMaris používám pro děti od prvních narozenin dítěte. Zvlhčil jsem s nimi bavlněné pupeny, abych vyčistil nos syna, a teď si synu nos synu při prvním podezření na uzel. Pomáhá nám.

Podle lékařů je Aqua Maris mořskou vodkou. Když měl můj syn rýmu, nařídil mu doktor nejprve nastříkat Aqua Maris do nosu (očistí si své dutiny) a poté vštípil nějaký druh bylinné medicíny. Proto jsem pochopil, že Aqua Maris nedokáže vyléčit nos. Tento lék je, jako by byl, doplňkem jiného léku a zvyšuje jeho účinek. Obecně tedy dítě vyléčil. Myslím, že všechny léky by měly být vybírány jednotlivě, a pokud si přečtete recenze a vyberete si pouze na základě názorů, pak to nepovede k ničemu dobrému..

Aqua Maris používám dlouhou dobu. V mém bytě je suchý vzduch a mám stále problémy s nosem. Možná, že tento lék samozřejmě není účinnější než obyčejný solný roztok, možná doma je možné vytvořit podobné řešení, ale já osobně mám ráda Aqua Maris. Pohodlné balení. Je možné zvolit koncentrovanější řešení Aqua Maris Strong. Používám ji každou zimu a nebudu měnit svého věrného přítele. Pro mě má tato droga pouze negativní - spíše vysokou cenu.

Podle mého názoru je aqua maris marketingovým krokem, který nemá nic společného s medicínou. Posuďte sami - prodávají obyčejný solný roztok („vodu Jaderského moře“) za slušné množství peněz! Osobně jsem si koupil inzerát a zkusil to jednou. Pomáhá to horší, ale ne lepší než pravidelné mytí nosu. Takže přemýšlejte s hlavou a nevěřte reklamě!

Aqua Maris je vždy v naší domácí lékárničce. Myju nos svých dětí dvakrát denně. To platí zejména po škole a mateřské škole. Koneckonců, jak víte, většina mikrobů a virů je přenášena vzduchovými kapičkami a v týmu vždy přichází někdo, aby chytil nachlazení. Děti jsou již zvyklé na mytí Aqua Maris a nemají odpor. Také si umývám nosy svých synů před spaním, protože vzduch v domě je velmi suchý. Líbí se mi, že sprej je velmi ekonomický, pohodlný a jeho cena je přiměřená.

Moje dcera je neustále nemocná, dobře a bez SARS se neobejde. Lékárna mi poradila, abych koupil Aqua Maris, a upřímně řečeno, že moje dcera přestala stěžovat na bolest v krku za pouhých 5-6 dní. Začervenání zmizelo a dýchání bylo snazší. V nose jsou také kapky, no, to je další příběh. Četl jsem tedy, že složení samotného léčiva má mořskou vodu. Moje dcera se to samozřejmě nelíbilo, ale jsem tu jako máma, mohu ji doporučit všem, voní přirozeně slanou, ale účinek je opravdu patrný.

Dobré ošetření pro dlouhodobou rýmu, vhodné k použití. Nevýhodou je vysoká cena, fyziologický roztok je samozřejmě levnější. Je dokonce levnější připravit solný roztok sami. Přesto je hotová láhev s roztokem a sprejem mnohem pohodlnější a rychlejší.